Bloomberg: Πρόδρομος των αποφάσεων που θα λάβει ο Τσίπρας…

Στην επισήμανση ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί σήμερα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες, στην «έναρξη μιας εβδομάδας που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ» προχωρά σήμερα το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η σημερινή συνάντηση στο Βερολίνο θα αποτελέσει πρόδρομο για τις αποφάσεις που θα λάβει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς η χρηματοοικονομική κατάσταση της χώρας του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Σημειώνεται δε, πως η κυβέρνησή Τσίπρα, πρέπει να διευκρινίσει τα οικονομικά μέτρα που προτίθεται να λάβει, αυτή την εβδομάδα, ώστε να ξεκλειδώσει τις παρακρατούμενες για μακρό χρονικό διάστημα δόσεις, που θα κρατήσουν τη χώρα στη ζωή.

«Εγκλωβισμένη εκτός αγορών με τα Ταμεία να ξεμένουν, η Ελλάδα ξύνει τον πάτο του βαρελιού για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις εν μέσω ενδείξεων ότι θα μπορούσε να ξεμείνει από χρήματα έως τις αρχές του επόμενου μήνα», αναφέρει το Bloomberg.

Πηγή: enikonomia.gr

Διαβάστε επίσης:

Και οι Γερμανοί μιλούν τώρα για επανορθώσεις!

O Varoufakis στο Βερολίνο με… καρδούλα – ΦΩΤΟ

H Bild δημοσιεύει έγγραφα για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά

Τόσα μας χρωστούν οι Γερμανοί

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ