Beyonce: Ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία της – Ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές της

Ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες η παγκόσμια περιοδεία της Beyonce “Renaissance World Tour” και οι φανς της είναι εκστασιασμένοι.

Η περιοδεία άρχισε από την Σουηδία και συγκεκριμένα την Στοκχόλμη. Η Beyonce είχε να περιοδεύσει περίπου επτά χρόνια, από το 2016 και την παγκόσμια περιοδεία της “Formation World Tour”. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, ερμήνευσε και χόρεψε τα τραγούδια της σαν να μην έχει περάσει μία μέρα, ενώ τα σκηνικά και τα φορέματα που άλλαξε κατά την διάρκεια του σόου, μάγεψαν τους φανς της. Η ίδια μάλιστα ανήρτησε στο instagram ένα βίντεο από το σόου, γράφοντας στην λεζάντα: “Καλώς ήρθατε στο RENAISSANCE“. Η λέξη “renaissance” σημαίνει αναγέννηση και η Beyonce σίγουρα θα αναγεννηθεί μέσα από την περιοδεία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Το “Twitter” γέμισε με εγκωμιαστικά σχόλια από θαυμαστές της, στους οποίους προφανώς είχε λείψει το να βλέπουν την Beyonce να ερμηνεύει ζωντανά τις επιτυχίες της.

Τώρα. Έτσι ανοίγεις ένα tour

Ποιος διοικεί τον κόσμο…η Μπιγιονσέ

Αυτό είναι τα πάντα. Θεέ μου

Σύμφωνα με το “CBSNEWS” το “Forbes” προέβλεψε την Δευτέρα πως η παγκόσμια συναυλία της Beyonce θα αγγίξει σε αποδοχές τα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια. Πεντακόσια δηλαδή παραπάνω από την παγκόσμια περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ