Μπάκιγχαμ: Η κοινή μοίρα των γυναικών που μπαίνουν νύφες στην βασιλική οικογένεια

Είναι κάπως μοιραίο, όπως φαίνεται, οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι νύφες στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να μην είναι ακριβώς ομαλές. Οι σχέσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την Σάρα Φέργκιουσον δοκιμάστηκαν σκληρά, κι ας ήταν φίλες, όπως δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται τώρα οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που έχουν πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν με τον βασιλιά Κάρολο, αλλά και τον θεσμό της βασιλείας, τον οποίον έχουν απαρνηθεί στην ουσία, ζώντας στις ΗΠΑ.

Όπως γράφει η Daily Mail, κατά την διάρκεια της 30ετούς φιλίας τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον είχαν τα δικά τους σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, όπως ακριβώς και οι δύο νύφες που η εκλιπούσα πριγκίπισσα της Ουαλίας δυστυχώς δεν γνώρισε ποτέ. Αφού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ως παιδιά, η Fergie και η Lady Di ζούσαν πάντα στο προσκήνιο ως μέλη της πιο διάσημης βασιλικής οικογένειας του κόσμου. Ήταν οι δεκαετίες του 1980 και του 1990. Αλλά ακριβώς όπως η Μέγκαν Μαρκλ αγωνίστηκε για να προσαρμοστεί στη ζωή του παλατιού μεταξύ 2018 και 2020, έτσι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε κάποτε ότι η ικανότητα της Φέργκι να ενταχθεί στη δυναμική της βασιλικής οικογένειας την έκανε να «αισθάνεται σαν χώμα».


Επιπλέον, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ως γνωστόν, δεν είχε μιλήσει με την αγαπημένη της φίλη για ένα χρόνο, όταν έφυγε τραγικά από τη ζωή το 1997. Και αυτό επειδή φέρεται να είχε αναστατωθεί από τα σχόλια που έκανε η Fergie στη βιογραφία της.

Αντιστοίχως, τώρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει ποτέ αναγνωρίσει δημοσίως τη διαμάχη της με τη Μέγκαν – παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι δημοσίευσε τα προσωπικά της κείμενα προς τη δούκισσα στα απομνημονεύματά του που αποτελούν πλέον βόμβα.

Ανάμεσα στις τέσσερις γυναίκες είναι πολλές οι ομοιότητες και οι διαφορές. Για παράδειγμα η Μέγκαν και η Κέιτ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο η Νταϊάνα και η Σάρα ήταν τέταρτες ξαδέρφες και φέρεται να είναι επίγονες του τέταρτου Δούκα του Νντέβονσαϊρ, του Ουίλιαμ Κάβεντις. Οι μανάδες τους πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στο Έσσεξ. Σάρα και Νταϊάνα γνωρίζονταν σχεδόν από την εφηβική ηλικία.

Αντίθετα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν εντελώς διαφορετική ανατροφή και διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα 30 τους. Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον ήταν στο ραντάρ της Μέγκαν χρόνια πριν γνωρίσει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.  Τον Αύγουστο του 2019, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που έφερε ξανά στην επιφάνεια τη Μέγκαν Μαρκλ να κρατάει ένα τεύχος του ιρλανδικού περιοδικού U με την κουνιάδα της στο εξώφυλλο.

Η Meghan φαίνεται να ακτινοβολεί καθώς στέκεται δίπλα στην αναπληρώτρια συντάκτρια Denise Cash στο στιγμιότυπο του 2014, με το περιοδικό να κοσμεί έναν τίτλο που αναφέρει λανθασμένα ότι η Kate Middleton θα αποκτήσει δίδυμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ