Apple: Τα νέα χρώματα για το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro

Nέα προϊόντα παρουσίασε η Apple, στην ειδική ανοιξιάτικη εκδήλωση, που ξεκίνησε με την παρουσίαση του νέου iPhone SE που θα έχει την ονομασία iPhone SE 5G και τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone SE του 2020. Η παραγωγή του νέου iPhone SE 5G αναμένεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το πανίσχυρο A15 Bionic chipset.

Ο δημιουργός του iPhone ανακοίνωσε παράλληλα δύο νέα χρώματα για το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro. Όπως ανακοινώθηκε το iPhone 13 θα βγαίνει σε πράσινο, ένα χρώμα πλούσιο και βαθύ και θα μοιάζει με την απόχρωση του πράσινου δάσους. Επίσης, το iPhone 13 Pro θα βγαίνει σε αλπικό πράσινο, μια πιο ανοιχτή πράσινη απόχρωση αλλά το ίδιο ζωντανή. Αυτά τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα από τις 18 Μαρτίου 2022.

Το iPhone 13 ανακοινώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και η διανομή του ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021. Το κανονικό iPhone 13 αρχικά κυκλοφόρησε μόνο σε κόκκινο, χρυσό (starlight), μαύρο (midnight), μπλε ή ροζ ενώ τα χρώματα του iPhone 13 Pro ήταν: γραφίτης, χρυσό, ασημί και sierra blue. Οι νέες χρωματικές επιλογές θα προσφέρουν στους θαυμαστές των iPhone 13 και 13 Pro άλλη μία επιλογή φινιρίσματος, καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει παράγοντα για κάποιους χρήστες.

Nέα χρώματα ανακοινώθηκαν και για το iPad Air (5G) .

Παράλληλα, η Apple αποκάλυψε και τα Mac Studio και Studio Display. Το Mac Studio είναι ένα επιτραπέζιο σύστημα που μοιάζει με το Mac Mini εξωτερικά, αλλά διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ισχύ στο εσωτερικό. Το Mac Studio διαθέτει το τσιπ M1 Max της Apple όσο και έναν νέο, ακόμη πιο ισχυρό επεξεργαστή, τον M1 Ultra.

Το M1 Ultra είναι ένα τερατώδες τσιπ με 800 Gbps εύρους ζώνης μνήμης, που υποστηρίζει έως και 128 GB ενοποιημένης μνήμης. Διαθέτει CPU 20 πυρήνων με 16 πυρήνες υψηλής απόδοσης και GPU 64 πυρήνων. Η Apple λέει ότι είναι «σχεδόν» οκτώ φορές πιο γρήγορο από το M1, το οποίο τροφοδοτεί το Mac Mini. Είναι συμβατό με το Studio Display της Apple, μια εξωτερική οθόνη που παρουσιάστηκε επίσης σήμερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ