Apple και Google – Οι πιο καινοτόμες εταιρείες του 2015

Από το 2005 η Boston Consulting Group δημιουργεί μια λίστα με τις πιο καινοτόμες εταιρείες και την δίνει στη δημοσιότητα. Φέτος στην πρώτη θέση φιγουράρει η Apple, στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Google και την τριάδα συμπληρώνει ως νέα είσοδος η Tesla του Elon Musk.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Microsoft, ακριβώς πίσω της στην πέμπτη θέση είναι η Samsung. Πέρσι η Samsung είχε βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά την εκτόπισε η Tesla. Στη συνέχεια ακολουθούν ονόματα όπως Toyota, BMW, Gilead Sciences, Amazon και Daimle. Το Facebook είναι στην 28η θέση ενώ και η Lenovo μπήκε στους top 50.

Σημειώνεται ότι κατά τα άλλα δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, καθώς η Apple συνεχίζει για 11η χρονιά να φιγουράρει στην κορυφή, ενώ η Google έρχεται στη δεύτερη θέση για δυο συνεχόμενα χρόνια, αν και η Microsoft έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις φέτος όπως το νέο Microsoft Surface Book και Microsoft Surface Pro 4.

Την ίδια στιγμή, η Samsung έφερε τις κυρτές οθόνες με τα Samsung Galaxy S6 Edge και Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αλλά δεν ήταν αρκετά για να την κρατήσουν στην τρίτη θέση.

 

Πηγή techblog.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Τι καινούριο θα έχει το iphone 7; – BINTEO 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ