Αποκάλυψη-σοκ από γνωστή popstar: Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κρατούσαν αιχμάλωτη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους η Duffy η οποία με ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε χαθεί από τη δημοσιότητα μετά τη μεγάλη της επιτυχία που ξεκίνησε με το single “Mercy”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν ήθελα να δείτε τη θλίψη στα μάτια μου”. Συγκεκριμένα η popstar από την Μπανγκόρ, στη βορειοδυτική Ουαλία σε μία σοκαριστική εξομολόγηση περιέγραψε πώς την κρατούσαν αιχμάλωτη και τη βίαζαν. Έγραψε ότι ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της τόσο πολλές φορές αλλά δεν ήθελε να δείξει στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια της.

“Δεν φαντάζεστε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω. Τον τρόπο που θα το έγραφα, πώς θα αισθανόμουν μετά. Δεν είμαι εντελώς σίγουρη γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και τι είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι ενθουσιασμένη και απελευθερωμένη για να μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί θα αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί” ξεκινά την ανάρτησή της και συνεχίζει λέγοντας ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού εκμυστηρεύτηκε την περιπέτειά της σ’ έναν δημοσιογράφο και αισθάνθηκε υπέροχα που επιτέλους μίλησε.

“Η αλήθεια είναι και εμπιστευτείτε με ότι τώρα είμαι καλά και ασφαλής. Με βίασαν και με νάρκωσαν και κάποιες μέρες με κράτησαν αιχμάλωτη. Φυσικά επιβίωσα. Η ανάρρωση πήρε χρόνο. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω” πρόσθεσε.

Και συνέχισε: “Αλλά μπορώ να σας πω ότι την τελευταία δεκαετία, τις χιλιάδες και χιλιάδες ημέρες που ήθελα να αισθανθώ τον ήλιο στην καρδιά μου πάλι, ότι ο ήλιος πλέον λάμπει. Αναρωτιέστε γιατί δεν επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω όταν η καρδιά μου είναι σπασμένη;”.

Σταδιακά η καρδιά της έγιανε και είπε ότι σύντομα θα αναρτούσε μία συνέντευξή της και θα απαντούσε σε όλα τα ερωτήματα. “Έχω μία ιερή αγάπη και μία ειλικρινή εκτίμηση για την καλοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είσαστε φίλοι μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό” έγραψε μεταξύ άλλων η καλλιτέχνις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ