Σοκ για γνωστό popstar – Έπεσε θύμα ληστείας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – ΦΩΤΟ

Θύμα ληστείας έπεσε ο πρώην σταρ των One Direction Χάρι Στάιλς, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σε δρόμο του Λονδίνου.

Ο 26χρονος popstar βρισκόταν στο Χάμπστεντ, στα βόρεια του Λονδίνου όταν ένας άνδρας του επιτέθηκε βγάζοντας μαχαίρι απαιτώντας χρήματα και απειλώντας τη ζωή του. Ο Στάιλς συνεργάστηκε και κατάφερε να ξεφύγει σώος και αβλαβής.

Όπως ανέφερε πηγή, ο καλλιτέχνης προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος και ήρεμος αν και έτρεμε κάτω από τη λεπίδα του δράστη. Το περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα, λίγες ώρες πριν ο Χάρι Στάιλς εμφανιστεί στη σκηνή των βραβείων BRIT.

Όπως ανέφερε πηγή στη Mirror: “Βασικά το έπαιξε άνετος, δίνοντας αμέσως χρήματα στον δράστη, παραμένοντας τόσο ο ίδιος όσο και ο άλλος τύπος ήρεμοι ώστε να τελειώνει το γρηγορότερο. Βέβαια, σοκαρίστηκε από το γεγονός και μετά έτρεμε από φόβο. Δεδομένου του τρόπου που η Κάρολιν αυτοκτόνησε την επόμενη ημέρα, τις πιέσεις νέου άλμπουμ και της εμφάνισης στα Brit Awards το απόγευμα, είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτή η ληστεία ήταν το τελευταίο που χρειαζόταν ο καημένος ο Χάρι”.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάρολιν Φλακ ήταν πρώην σύντροφός του και ο θάνατός της του κόστισε πολύ ενώ η ψυχολογία του ήταν ήδη ταραγμένη από τη ληστεία λίγες ώρες νωρίτερα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ