Από το TikTok στη φυλακή: 23χρονη influencer δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της – Το σχέδιο και ο εκβιασμός

Η 23χρονη influencer του TikTok φέρεται να δολοφόνησε τον 21χρονο εραστή της μητέρας της αφού του έστησε «ενέδρα». Εμβόλισαν το αυτοκίνητό του όταν απείλησε να αποκαλύψει την τριετή σχέση με ένα sex tape.

Η Mahek Bukhari, 23 ετών, γνωστή ως Maya, κατηγορείται μαζί με την 46χρονη μητέρα της Ansreen Bukhari για τη δολοφονία του 21χρονου Saqib Hussain, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητρόδρομο A46 στο Leicestershire λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου του 2022.

Ο Hussain και ο φίλος του Mohammed Hashim Ijazuddin, και οι δύο 21 ετών, λέγεται από τους εισαγγελείς ότι σκοτώθηκαν όταν αναγκάστηκαν να βγουν από τον δρόμο, με το Skoda Fabia του Ijazuddin να «κόβεται στα δύο».

Σε τηλεφωνική κλήση στην αστυνομία που έκανε ο Hussain, λίγες στιγμές πριν από τον θάνατό του, υποστήριξε ότι χτύπησαν το αυτοκίνητό τους άγνωστοι που φορούσαν μπαλακλάβα, έπειτα από καταδίωξη.

Μετά τον θάνατό του, η οικογένεια του Hussain αποκάλυψε στους ντετέκτιβ ότι είχε σχέση τριών ετών με την 46χρονη, η οποία ήταν παντρεμένη με παιδιά.

Ο Hussain «φαινόταν να είναι ερωτευμένος» με την κυρία Bukhari, την οποία γνώριζε ως Anzy, ενώ η κόρη της «είχε γνώση της σχέσης και την ανεχόταν», είπε ο εισαγγελέας κ. Thompson.

Η κόρη είχε περίπου 230.000 ακόλουθους στο TikTok

Η ηχογράφηση παίχτηκε στο δικαστήριο

Στην ηχογράφηση, που παίχτηκε στο Leicester Crown Court τη Δευτέρα, ακούστηκε το θύμα να λέει: «Προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Μόλις βγαίνω από τον δρόμο. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Ο Hussain φωνάζει «Θεέ μου», πριν ακουστεί μια κραυγή, με την κλήση να διακόπτεται απότομα στον ήχο μιας πρόσκρουσης.

Πλάνα από την Αστυνομία που παρευρέθηκε στο σημείο της συντριβής, περίπου στη 1.35 π.μ., έδειξαν το Skoda φλεγόμενο, να χτυπάει πάνω σε ένα δέντρο στη διασταύρωση Six Hills κοντά στο Λέστερ.

Οι ένορκοι ενημερώθηκαν ότι μια επακόλουθη αστυνομική έρευνα έδειξε αυτό που ο κ. Thompson περιέγραψε ως «ιστορία αγάπης, εμμονής, εκβιασμού και, τελικά, εν ψυχρώ δολοφονίας».

«Βρέθηκαν μια σειρά από σεξουαλικά βίντεο και φωτογραφίες, που αφορούσαν τόσο στον Saqib Hussain όσο και στην Ansreen Bukhari. Η ύπαρξη αυτού του υλικού βρίσκεται στο επίκεντρο  της υπόθεσης, επειδή οδήγησε στη δολοφονία αυτών των δύο νεαρών ανδρών».

Έως τον Ιανουάριο του 2022, η κυρία Bukhari προσπαθούσε να τερματίσει τη σχέση, ενάντια στις επιθυμίες του Hussain. Ο εισαγγελέας Thompson πρόσθεσε ότι ο 21χρονος έστειλε μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που έδειχναν ότι «γίνεται όλο και πιο εμμονικός με τη σχέση, δηλώνοντας την αγάπη του για την Ansreen και την παρακαλούσε να συνεχίσουν τη σχέση».

Τα μηνύματα της κόρης στο WhatsApp

Τα μηνύματα στο WhatsApp δείχνουν ότι η 23χρονη influencer είπε στη μητέρα της: «Θα βάλω τα παιδιά να του επιτεθούν, δεν θα ξέρει ούτε τι μέρα είναι».

Μάνα και κόρη δεν μπορούσαν να τον αφήσουν να προχωρήσει με τον εκβιασμό, καθώς ήθελε να πει στον σύζυγό της και στους γιους της για τη σχέση τους και να δημοσιεύσει σεξουαλικά βίντεο και φωτογραφίες.

Η μητέρα και η κόρη, δικάζονται μαζί με έξι άλλους κατηγορούμενους που κατηγορούνται ότι παρέσυραν τον Χουσεΐν και τον φίλο του σε ένα πάρκινγκ της Tesco στα περίχωρα του Λέστερ πριν τους καταδιώξουν με ταχύτητα και βγάλουν το αυτοκίνητό τους από τον δρόμο. Και οι οκτώ κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ