Άντονι Φάουτσι: Πώς θα γιορτάσει τα 80ά του γενέθλια

Τα περιοριστικά μέτρα που έχει εισηγηθεί για όλους τους Αμερικανούς σκοπεύει να τηρήσει απαρέγκλιτα ο δρ. Άντονι Φάουτσι και για τον εορτασμό των 80ών γενεθλίων του. Χωρίς να θεωρεί τον εαυτό του εξαίρεση από τις κυβερνητικές εντολές για τον περιορισμό της πανδημίας στις ΗΠΑ, ο δρ. Φάουτσι είπε ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά του, όπου θα γίνει 80 χρονών, στις 24 Δεκεμβρίου, με τη σύζυγό του και βιντεοκλήση μέσω Zoom με τα παιδιά του που είναι διασκορπισμένα στη χώρα.

Μιλώντας στο CBS Evening News o Φάουτσι είπε: “Θα γιορτάσουμε μέσω του Zoom, η γυναίκα μου κι εγώ στο σπίτι και τα παιδιά μου σκόρπια στη χώρα”.

Ο Φάουτσι έχει τρεις κόρες από 20-30 ετών, τη Μέγκαν, την Άλισον και την Τζένιφερ. Και οι τρεις ακολούθησαν τις υγειονομικές οδηγίες του να μην επιστρέψουν σπίτι για την ημέρα των Ευχαριστιών. Αυτός και η σύζυγός του έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φέτος οι γιορτές θα γίνουν μέσω βιντεοκλήσεων. “Θα το ξεπεράσουμε” είπε ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ. Ο Φάουτσι παρότρυνε τους Αμερικανούς να μην ταξιδέψουν ούτε να συγκεντρωθούν στα σπίτια των αγαπημένων τους προκειμένου να σταματήσει η διάδοση του ιού. “Το θέμα των Χριστουγέννων με ενοχλεί περισσότερο από των Ευχαριστιών” είπε εξηγώντας ότι η αργία των Ευχαριστιών διαρκεί μερικές μέρες αλλά τα ταξίδια των Χριστουγέννων περισσότερο από μία εβδομάδα και χρονικά ξεπερνούν και την αργία της Πρωτοχρονιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ