Ανερχόμενη ηθοποιός έπεσε στο κενό εξαιτίας μίας selfie – ΦΩΤΟ

Μία ανερχόμενη ηθοποιός σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον 19ο όροφο κτιρίου στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie, έπειτα από μία τρελή νύχτα με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την έρευνα η Μπέθανι Μπέαλς βρισκόταν στο διαμέρισμα ενός φίλου έπειτα από ένα ξενύχτι όταν έπεσε από τον 19ο όροφο κτιρίου στο κεντρικό Λονδίνο.

Βρέθηκε στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου να αναπνέει με δυσκολία. Η κοπέλα , γνωστή ως άνιμαλ πάρτι στους φίλους της, ήταν έξω διασκεδάζοντας ώρες πριν από τον θάνατό της τον περασμένο Μάιο. Αρχικά συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα ως εμπλεκόμενοι στον θάνατό της, αλλά τελικά δεν βρέθηκε κάποια απόδειξη που να πιστοποιεί ότι υπήρξε πράγματι εμπλοκή.

Αξιωματούχος που ανέλαβε την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μπεθ πιθανώς έπεσε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να βγάλει selfie. Έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης και είχε πάρει πριν από τον θάνατό της.

Πρόσφατα έπαιρνε το ναρκωτικό τα σαββατοκύριακα όταν έπινε. “Είχε θέμα αλλά δεν ήταν εθισμένη” δήλωσαν οι φίλοι της.

Εκείνο το βράδυ η Μπεθ μαζί με μια φίλη της επέστρεψαν στο διαμέρισμα ενός άνδρα τον οποίο έβλεπε η ανερχόμενη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα. Γύρω στις 7.30 το πρωί η Μπεθ και ο Τζέσι πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και γύρω στις 10-11 τους άκουσα να μιλούν ενώ η Μπεθ ακουγόταν θυμωμένη. Όταν βγήκε από το δωμάτιο μου είπε ότι την είχε θυμώσει ο Τζέσι και μου ζήτησε να πάμε μαζί στο μπάνιο. Έδειχνε αναστατωμένη” είπε η κοπέλα, η οποία ωστόσο όταν ξύπνησε, η Μπεθ είχε φύγει από το διαμέρισμα αφού είχε στείλει μήνυμα σε έναν φίλο της ζητώντας του να πάει στο διαμέρισμά του να μιλήσουν.

Η Μπεθ πράγματι εθεάθη στις κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στο σύμπλεγμα διαμερισμάτων όπου διέμενε ο φίλος της Μάρβιν γύρω στις 12.43 το μεσημέρι. Όπως είπε ο νεαρός άνδρας αν και η κοπέλα συνήθως ήταν πρόσχαρη και χαμογελαστή αυτήν τη φορά ήταν θλιμμένη. Μιλούσε για 12-15 λεπτά αποκαλύπτοντας ότι εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ τραυματικό για την ίδια στον Τζέσι και η δική του αντίδραση δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτό την πλήγωσε. “Περίπου 15 λεπτά μετά είπε ότι την πήρε η μαμά της και βγήκε στο μπαλκόνι για να μιλήσει. Όταν βγήκαν έξω να την αναζητήσουν είχε εξαφανιστεί. Πίστεψαν ότι είχε φύγει από άλλη έξοδο που είχε το διαμέρισμα καθώς δεν είχε όρεξη να μιλήσει άλλο, αλλά τους παραξένεψε το γεγονός ότι είχε αφήσει παπούτσια και τσάντα. Την κάλεσαν αλλά δεν απάντησε και η κοπέλα που ήταν στο διαμέρισμα με τον Μάρβιν κατέβηκε αφήνοντας τα πράγματά της στην είσοδο όπου εντόπισε πυροσβέστες. Έστειλε μήνυμα στον Μάρβιν ότι μάλλον είχε εκδηλωθεί φωτιά, ενώ λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εμφανίστηκε στην πόρτα του.

Ο ερευνητής διέγνωσε ότι δεν υπήρξε βία και εμπλοκή άλλου ατόμου στον θάνατό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα έπεσε. Μάλιστα, εικάζεται ότι ανέβηκε σε καρέκλα που βρήκε στο μπαλκόνι για να καθίσει στην κουπαστή. Το κινητό της βρέθηκε κοντά της οπότε πιθανόν να το είχε στα χέρια της και να έπεσε όταν προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία.

Το 2015 είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει έπειτα από ερωτική απογοήτευση αλλά ομολόγησε στη μητέρα της ότι το μετάνιωσε αμέσως. Ο θάνατός της προήλθε από συντριπτικά κατάγματα μετά την πτώση της. Δεν θεωρούν ότι ήταν αυτοκτονία αλλά μάλλον δυστύχημα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ