Αναβλήθηκε πτήση εξαιτίας ενός… ποντικιού

Ένα… ποντίκι ήταν η αιτία που παρέμεινε καθηλωμένο για αρκετές ώρες ένα αεροσκάφος, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο Μπαμακό (Μάλι) – Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, όπως μετέδωσε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες προκειμένου οι υπεύθυνοι να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το ζώο κι η προσπάθειά τους ήταν τέτοια που η κόπωση τους κατέβαλε σε σημείο να μην μπορούν να πετάξουν, επεσήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κριστόφ Πομιέ, ένας εκπρόσωπος τύπου της Air France.

H πτήση αναβλήθηκε για την Κυριακή το βράδυ, δηλαδή 48 ώρες αργότερα ενώ οι επιβάτες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του Μάλι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου ο οποίος πρόσθεσε ότι μια διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων έχει ξεκινήσει.

Η παρουσία τρωκτικών στο αεροσκάφος αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της πτήσης καθώς τα ζώα αυτά ενδέχεται να καταστρέψουν τα καλώδια.

«Η Air France εκφράζει τη λύπη της για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε αυτή η σημαντική καθυστέρηση και υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της και των πληρωμάτων της είναι προτεραιότητά της» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν τραγουδά για τα θύματα του σεισμού της Ιταλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Προκαλεί και πάλι ο Τραμπ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ