Ανατροπή: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του αστέρα reality – ΦΩΤΟ

Σοκ προκλήθηκε στη Βρετανία από τον θάνατο του 50χρονου αστέρα του βρετανικού reality Benefits Street Φούνγκι, ή κατά κόσμον Τζέιμς Κλαρκ, από έμφραγμα που προκλήθηκε από υπερβολική δόση.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο Φούνγκι αυτοκτόνησε καθώς τον τελευταίο καιρό έπασχε από καρκίνο και, σύμφωνα με φίλο του, δεν ήθελε η σύντροφός του να τον δει να υποφέρει. Μάλιστα, άφησε και σημείωμα εξηγώντας τους λόγους αυτοκτονίας, όπως είπε ο φίλος του.

Οι νοσηλευτές βρήκαν τον άνδρα στο σπίτι όπου κατοικούν πρώην χρήστες νεκρό έπειτα από έμφραγμα. Έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον φίλο του, Ντέιβ Γουάιλντ, ο Τζέιμς Κλαρκ είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και τον τελευταίο καιρό υπέφερε αρκετά.

“Δεν τον είχαμε δει για αρκετές ημέρες οπότε πήγαμε στο σπίτι να τσεκάρουμε. Και οι άνθρωποι εκεί δεν τον είχαν δει επίσης οπότε έβγαλα την πόρτα και να τον, εκεί ήταν. Άφησε ένα μήνυμα στη σύντροφό του λέγοντας πόσο την αγαπούσε και πως ήταν ο κόσμος του αλλά δεν ήθελε να τον δει να υποφέρει και πως είχε πάθει αρκετά. Είναι τραγικό ότι κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί να δει αν ήταν εντάξει αλλά πονούσε πολύ εξαιτίας του καρκίνου. Είχε νικήσει τα ναρκωτικά και τα πήγαινε εξαιρετικά καλά πριν από τον καρκίνο. Πονούσε πολύ στο τέλος, είχε πρόβλημα με τα πόδια του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ