Άγριος καβγάς μεταξύ του Χάρι και του Ουίλιαμ για τα μάτια της… Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται στα νέα του απομνημονεύματα, «Spare», ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά, σύμφωνα με την Guardian.

Σε ένα απόσπασμα που διαθέτει η εφημερίδα, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ αποκάλεσε την Μέγκαν Μαρκλ, «δύσκολη» και «αγενή», κάτι το οποίο ο Χάρι συνεχίζει και τον αποκαλεί ως «παπαγάλο της αφήγησης του Τύπου».

Σε απάντηση, ο Χάρι γράφει ότι ο Ουίλιαμ του επιτέθηκε. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με έπιασε από τον γιακά, σπάζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα», γράφει ο Χάρι.

«Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο ράγισε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Ξάπλωσα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει» περιγράφει στο βιβλίο.

Ο Χάρι, 38 ετών, ισχυρίζεται ότι ο υποτιθέμενος καβγάς τον άφησε με ορατό τραυματισμό στην πλάτη. Η έντονη ανταλλαγή απόψεων με τον Ουίλιαμ, έλαβε χώρα στο Nottingham Cottage, αφού εκείνος εξέφρασε ενδιαφέρον να συζητήσει την «καταστροφή» της σχέσης του με τον Χάρι.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Ουίλιαμ ήταν εξοργισμένος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Αφού ανταλλάχθηκαν προσβολές, ο Χάρι γράφει ότι ο Ουίλιαμ ισχυρίστηκε ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει τον μικρότερο αδερφό του.

“Είσαι σοβαρός; Να με βοηθήσεις; Συγγνώμη, έτσι το ονομάζετε αυτό; Βοήθεια σε μένα;” απάντησε ο Χάρι. Αυτό το σχόλιο, γράφει, εξόργισε τον Ουίλιαμ, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να βρίζει ενώ πήγαινε προς το μέρος του.

«Γουίλι, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι», είπε ο Χάρι, προσφέροντάς του ένα ποτήρι νερό προτού δεχθεί επίθεση.

Τα αδέρφια είχαν μια ταραχώδη σχέση από τότε που ο Χάρι και η Μαρκλ εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ