Αγόρι που έπαιζε κρυφτό βρέθηκε σε άλλη χώρα έξι μέρες αργότερα

Ένα 15χρονο αγόρι κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα σε ένα κοντέινερ κατά τη διάρκεια παιχνιδιού και το βρήκαν μια εβδομάδα αργότερα σε άλλη χώρα. Ο έφηβος από το Μπαγκλαντές έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του και έζησε κάτι που θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ.

Το παιδί, που αναγνωρίστηκε μόνο με το μικρό του όνομα, Φαχίμ, έπαιζε με φίλους στο λιμάνι της πόλης Chittagong στις 11 Ιανουαρίου όταν κρύφτηκε μέσα στο κοντέινερ και αποκοιμήθηκε, σύμφωνα με τους India Times.

Στη συνέχεια, το κοντέινερ φορτώθηκε σε εμπορικό πλοίο με προορισμό τη Μαλαισία, όπου το αγόρι ανακαλύφθηκε στο West Port έξι ημέρες αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου.

«Το αγόρι όταν μπήκε στο κοντέινερ για να μην τον βρουν οι φίλοι του στο κρυφτό, αποκοιμήθηκε και βρέθηκε εδώ», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Μαλαισίας, Ντάτουκ Σερί Σαιφουντίν Νασουθόν Ισμαήλ, σύμφωνα με το Bernama, ένα μαλαισιανό πρακτορείο ειδήσεων. Ο Φαχίμ ήταν πεινασμένος και αφυδατωμένος στο βίντεο του Reddit, όπου φαίνεται να βγαίνει από το  κοντέινερ μετά την άφιξη στη χώρα, που βρίσκεται περίπου 2.300 μίλια μακριά από το σπίτι του.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι είχε πυρετό και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για εξέταση. Η Αστυνομία είχε αρχικά υποψιαστεί ότι το αγόρι είχε εμπλακεί σε σχέδιο εμπορίας ανθρώπων.

Τον Οκτώβριο, η Αστυνομία είχε βρει το σώμα ενός 15χρονου αγοριού σε αποσύνθεση που είχε κλειδωθεί σε ένα κοντέινερ και έκανε παρόμοιο ταξίδι από το Chittagong στο λιμάνι Penang της Μαλαισίας, σύμφωνα με τους India Times.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ