Αγωνία για μοντέλο του Instagram – Αγνοείται εδώ και έναν μήνα

Αγωνία επικρατεί για ένα μοντέλο του Instagram και fitness influencer από την Καλιφόρνια, καθώς αγνοείται εδώ και έναν μήνα. Η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της 30χρονης Ca’Shawn Ashley Sims και ζητεί τη βοήθεια του κοινού, σύμφωνα με τις Αρχές.

Το μοντέλο και influencer του Instagram εθεάθη τελευταία φορά στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ντουάρτε, πόλη έξω από το Λος Άντζελες, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Λος Άντζελες.

μοντέλο Instagram

Η μητέρα της είπε στο ειδησεογραφικό δίκτυο KABC ότι η κόρη της υπέφερε από θέματα ψυχικής υγείας στην περίοδο της πανδημίας. “Η οικογένειά της ανησυχεί για τη ζωή της και ζητεί τη βοήθεια του κοινού” ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τμήμα του σερίφη.

Το μοντέλο με το ψευδώνυμο “Cookie”, έχει περίπου 216.000 ακολούθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει να αναρτήσει από την 1η Ιουλίου. Η αγνοούμενη influencer έχει τρία τατουάζ που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώρισή της.

Και μπορεί στις φωτογραφίες του Instagram να έχει πράσινα μαλλιά, ωστόσο, οι Αρχές επισημαίνουν ότι όταν εξαφανίστηκε είχε μαύρα μαλλιά που έφταναν στους ώμους της.

μοντέλο Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ