Αυτό είναι το μυστικό στο sex που θα κάνει την λίμπιντο της γυναίκας να…εκραγεί

Το sex “περνάει” από τον αστράγαλο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ερευνητές οι οποίοι λένε πως οι γυναίκες θα δουν την λίμπιντο τους να…εκρήγνυται!

Νέα έρευνα έδειξε ότι ηλεκτρικά ερεθίσματα στα πόδια μιας γυναίκας μπορούν να επιτύχουν σημαντική διέγερση, αφού αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.

«Αν η διέγερση επαναλαμβάνεται για πάνω από τρεις μήνες, μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στο ξύπνημα των νευρικών συνάψεων του κόλπου» επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας Τιμ Μπερνς, καθηγητής του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Ηδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες που αναλύουν την επίδραση τέτοιων κενώσεων ρεύματος στη σεξουαλική επιθυμία 30 γυναικών, με τους ειδικούς να αισιοδοξούν ότι τα αποτελέσματα θα τους οδηγήσουν σε θεραπεία που θα είναι πιο φτηνή από τα φάρμακα. Εξάλλου, το θέμα αφορά πολλές γυναίκες, αφού έχει διαπιστωθεί ότι σχεδόν το 50% του γυναικείου πληθυσμού βιώνει κάποια στιγμή απώλεια της λίμπιντο.

Μια μικρή βελόνα μπαίνει στον γυναικείο αστράγαλο και απελευθερώνει ένα ηλεκτρικό κύμα, το οποίο διαπερνά το κνημιαίο νεύρο που φτάνει στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Θεωρητικά αυτό βελτιώνει την τροφοδοσία του αίματος στα γυναικεία γεννητικά όργανα, ενισχύοντας έτσι τη σεξουαλική επιθυμία. Η ιδέα αυτής της μεθόδου τόνωσης της γυναικείας λίμπιντο προέκυψε όταν διαπιστώθηκε ότι με αντίστοιχα ηλεκτρικά ερεθίσματα βελτιώθηκε η σεξουαλική ζωή γυναικών που έπασχαν από ακράτεια.

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.