Αυστραλία: Η συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης ενός τρίχρονου με αυτισμό

Αυστραλία - τρίχρονος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τρίχρονου αγοριού με αυτισμό από την Αυστραλία, που κατάφερε να επιβιώσει μόνο του τρεις ημέρες και νύχτες μέσα σε δασώδη περιοχή.

Ο τρίχρονος Άντονι, που φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι κα την πάνα του, εντοπίστηκε δίπλα σε ένα ρυάκι να πίνει νερό από τις χούφτες του, τη Δευτέρα, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του την Παρασκευή το πρωί.

Πώς εντοπίστηκε το παιδί

Εκατοντάδες άνθρωποι αναζητούσαν τον μικρούλη, που έχει αυτισμό και δεν μιλάει, από τη στιγμή που εξαφανίστηκε από το σπίτι του σε απομονωμένο σημείο στο χωριό Πάτι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 χλμ. βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

Οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας δείχνει το αγόρι, τον Άντονι “Έϊ.Τζέι” Ελφαλάκ, να βάζει στο στόμα του με τα χέρια του νερό από το ρυάκι.

 

Ο τρίχρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρεται να έχει υποστεί μερικές γρατζουνιές έπειτα από πτώση. Επίσης, έχει συγκαεί από την πάνα του.

Ο πατέρας του πανευτυχής δήλωσε, σύμφωνα με το BBC: “Τον δάγκωσαν έντομα, έπεσε, αλλά είναι ζωντανός. Είναι ζωντανός! Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι περάσαμε! Αισθάνομαι καταπληκτικά. Το πόδι μου, οι γοφοί μου, οι αστράγαλοί μου! Δεν μπορώ να περπατήσω. Ήμουν μέσα στους θάμνους για τέσσερις ημέρες, άυπνος. Δεν σταματήσαμε” είπε επίσης.

Οι ομάδες διάσωσης φέρεται να πέρασαν από το σημείο όπου βρισκόταν το παιδί, αλλά δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν νωρίτερα.

Δεν είναι σαφές γιατί το αγόρι απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειάς του.

Exit mobile version