Αποκάλυψη “βόμβα” από τον σταρ του Prison Break

Σοκ προκάλεσε στους θαυμαστές του ο σουπερστάρ του Prison Break, Γουέντγουορθ Μίλερ, o οποίος ανακοίνωσε στο instagram ότι πάσχει από αυτισμό.

Ανέβασε μία λευκή σελίδα και δίπλα έγραψε “όπως ο καθένας, η ζωή στην καραντίνα μου πήρε πράγματα. Αλλά στην ησυχία/απομόνωση βρήκα απρόσμενα δώρα. Αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνεται ένα έτος που έμαθα την άτυπη διάγνωση ότι πάσχω από αυτισμό. Προηγήθηκε της αυτοδιάγνωσης, ακολούθησε μία επίσημη διάγνωση, Ήταν μια μακρά, ατελής διαδικασία που χρειαζόταν ανανέωση” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Μίλερ, ο οποίος τόνισε ότι τα νέα τον σόκαραν αλλά δεν τον εξέπληξαν.

Καταλήγοντας στην ανάρτησή του ο 49χρονος σταρ ευχαρίστησε τους “πολλούς (πολλούς) ανθρώπους που τον βοήθησαν στη διάρκεια των χρόνων πριν από τη διάγνωσή του. “Αυτό είναι κάτι που δεν θα άλλαζα” σημείωσε ενώ πρόσθεσε “και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολλούς (πολλούς) ανθρώπους που συνειδητά ή ασυνείδητα μου προσέφεραν αυτήν την επιπλέον αξιοπρέπεια + χώρο, επιτρέποντάς μου να κινούμαι στον κόσμο με έναν τρόπο που έβγαζε νόημα για εμένα, αν και όχι πάντα για εκείνους. Ευχαριστώ!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ