Η στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον παλεύει με την… ομπρέλα του και η αντίδραση του πρίγκιπα Κάρολου

Γέλια προκάλεσε η μάχη του Μπόρις Τζόνσον με την…ομπρέλα του τόσο στους χρήστες των social media όσο και στον πρίγκιπα Κάρολο, που καθόταν δίπλα του.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έδινε το “παρών” σε επιμνημόσυνη τελετή για πεσόντες αστυνομικούς όπου προσπάθησε να ανοίξει την ομπρέλα του. Ωστόσο, αυτή δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Ο Μπόρις Τζόνσον πραγματικά έδωσε μάχη για να την ανοίξει και να την κρατήσει προστατευτικά πάνω από το κεφάλι του με τον πρίγκιπα Κάρολο που καθόταν δίπλα του να γελάσει με την υπερπροσπάθεια του πρωθυπουργού.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν γελώντας με το… ατύχημα του Τζόνσον με κάποιον να σχολιάζει καυστικά: “Δύο μέρες στη σειρά έχει πρόβλημα με την ομπρέλα του. Μπορεί να του αγοράσει μία καινούργια η κυβέρνηση με χρέωση των φορολογουμένων ή τα Μέσα θα το μετατρέψουν σε πρωτοσέλιδο θέμα για έναν μήνα;”. Ένας άλλος χαρακτήρισε τον Τζόνσον γκαφατζή και τόνισε ότι κάτι τέτοια περιστατικά κάνουν αξιαγάπητο τον πρωθυπουργό. Άλλοι πάλι τον υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν και στους ίδιους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ