Κορόιδευε τα εμβόλια και πέθανε από κορονοϊό – Το τελευταίο tweet

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός 34χρονου αρνητή των εμβολίων. Ο άνδρας κορόιδευε τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τελικά πέθανε έπειτα από έναν μήνα μάχης με τον Covid-19 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Ο Stephen Harmon, ήταν μέλος της εκκλησίας του Hillsong και έγινε γνωστός ως φανατικός πολέμιος των εμβολίων. Χρησιμοποιούσε όλες τις πλατφόρμες, κάνοντας αστεία για τον ιό και τον εμβολιασμό. “Έχω 99 προβλήματα, αλλά το εμβόλιο δεν είναι ένα από αυτά” ήταν το τελευταίο του tweet στους 7.000 οπαδούς του τον Ιούνιο, πριν εισαχθεί με πνευμονία στο νοσοκομείο.

Τις ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Harmon κατέγραψε τον αγώνα του για να παραμείνει ζωντανός, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

“Παρακαλώ προσευχηθείτε όλοι, πραγματικά θέλουν να με διασωληνώσουν και να με βάλουν σε αναπνευστήρα” περιέγραφε. Στο τελευταίο του tweet την Τετάρτη, ο 34χρονος ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να αφήσει τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν, ήταν και η ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

“Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσω, παρακαλώ προσευχηθείτε” τόνισε.

Παρά τη σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, ο Harmon συνέχιζε να απορρίπτει το εμβόλιο, υποστηρίζοντας ότι η θρησκευτική του πίστη θα τον προστατεύσει.

Πριν από τον θάνατό του, είχε δημοσιεύσει memes για την πανδημία, ένα εκ των οποίων έλεγε ότι εμπιστευόταν τη Βίβλο, παρά τον κορυφαίο λοιμωξιολόγο των ΗΠΑ, τον Άντονι Φάουτσι. Οι λογαριασμοί του στα social media είναι πλέον “κλειδωμένοι”.

Ο ιδρυτής της εκκλησίας Hillsong, Brian Houston, επιβεβαίωσε ότι ο 34χρονος έχασε τη ζωή του. “Ο αγαπημένος μας φίλος, Stephen Harmon, πέθανε από κορονοϊό. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει” έγραψε χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ