Γιάννης Τάσσιος: Ήμουν αρνητής της πανδημίας μέχρι που κόλλησε το παιδί μου – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε λίγες μέρες από ένθερμος αρνητής του κορονοϊού έγινε πιστός υποστηρικτής των μέτρων και της προφύλαξης κατά του ιού. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Γιάννη Τάσσιο που νόσησε ο ίδιος και η οικογένειά του. Μιλώντας στο Mega, ο Τάσσιος αναφέρει ότι όλα άλλαξαν όταν πριν από 20 ημέρες νόσησε εκείνος, η γυναίκα του και ο ενός έτους γιός του.

«Το περάσαμε ελαφριά. Τα συμπτώματα που είχαμε δεν ήταν βαριά. Άλλοι άνθρωποι είχαν τριπλάσια συμπτώματα από εμάς. Εμείς ήμασταν τυχεροί» σημείωσε και αναφέρθηκε στο πώς σκεπτόταν ως αρνητής.

«Δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο δυνατός. Αν δεν το νιώσεις στο πετσί σου, πώς θα το καταλάβεις. Όσο μπορώ πλέον, προσπαθώ να βοηθήσω ανθρώπους που ήταν σαν εμένα. Που δεν πίστευαν για κορονοϊό. Από τη στιγμή που το πέρασα πρέπει να το μάθουν ότι υπάρχει κορονοϊός. Τα λέω για να προστατέψω συνανθρώπους μας να μη πάθουν το ίδιο» προσθέτει.

Σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού, παρότι δηλώνει διστακτικός, θα κάνει το εμβόλιο και «θα το προτείνω σε όποιον μπορώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ