Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε Τούρκος δημοσιογράφος, επικριτής του Ερντογάν – «Δεν θα γράψεις!»

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε στο Βερολίνο ο Τούρκος δημοσιογράφος και δηλωμένος επικριτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ερκ Ατζαρέρ. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 48χρονου δημοσιογράφου, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media την αποδίδει σε οπαδούς του κόμματος του Τούρκου Προέδρου.

Βάσει των όσων αναφέρουν οι γερμανικές Αρχές, ο Ατζαρέρ «δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες στην αυλή της πολυκατοικίας όπου μένει» με την αστυνομία να εξηγεί ότι δύο άνδρες τον χτυπούσαν και ένας τρίτος φύλαγε… τσίλιες. Έτσι ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και όπως ο ίδιος δήλωσε σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter μετά την επίθεση, «η κατάστασή του είναι καθησυχαστική» με αποτέλεσμα να καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Επίσης στο βίντεο που ανήρτησε στα social media, o δημοσιογράφος, εναντίον του οποίου έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης στην Τουρκία και ζει από το 2017 στη Γερμανία, αναφέρει ότι ένας από τους δράστες της επίθεσης του φώναξε: «Δεν θα γράψεις!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ