Έρχεται μεγάλη αλλαγή στo Instagram – ΦΩΤΟ

Mία αρκετά μεγάλη αλλαγή ετοιμάζει το Instagram. Συγκεκριμένα θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες, να προσθέτουν link στα Insta-Stories. Μέχρι στιγμής αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη μόνο για τους λογαριασμούς που είχαν περισσότερους από 10.000 followers.

O επικεφαλής προϊόντων του Instagram, αποκάλυψε μιλώντας στο “TheVerge” πως ξεκίνησε μία δοκιμή μικρής κλίμακας, επιτρέποντας στους χρήστες να συμπεριλάβουν link στα stories τους. Με τη δοκιμή αυτή, το Instagram θέλει να δει πώς θα εκμεταλλευτούν οι χρήστες τα links, παρακολουθώντας παράλληλα τους τύπους των link που αναρτώνται, αποκλείοντας τα spam και την παραπληροφόρηση.

Αλλαγή στα link των stories

Τα links στα stories δεν θα έχουν τη μορφή που έχουν σήμερα. Αντί για το swipe up θα υπάρχει ένα sticker, το οποίο θα πρέπει να πατούν οι χρήστες για να επισκεφτούν το link.

Για τη δοκιμή αυτής της νέας δυνατότητας, επιλέγονται άτομα που είναι δραστήρια στο Instagram και έχουν αλληλεπίδραση με κοινό, χωρίς όμως να χρειάζεται να έχουν πάνω από 10.000 ακολούθους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ