Τουρκία: Μπλόκο Ερντογάν στα social media του αρχιμαφιόζου επειδή τον “ξεμπροστιάζει”

Οι κατηγορίες του Σεντάτ Πεκέρ μέσω youtube αγγίζουν μέχρι και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έτσι η τουρκική κυβέρνηση παίρνει μέτρα. Συγκεκριμένα, η Τουρκική Ένωση Ελευθερίας της Έκφρασης (İFÖD) εξέδωσε απαγόρευση πρόσβασης στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του αρχιμαφιόζου με την ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων να αναφέρει ότι αυτό έγινε για «λόγους εθνικής ασφάλειας».

«Το κανάλι στο YouTube του αρχινονού Σεντάτ Πεκέρ και ορισμένα βίντεο, μαζί με τους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Instagram, έχουν απαγορευτεί και πλέον η πρόσβαση είναι αδύνατη, για λόγους εθνικής ασφάλειας και για την προστασία της δημόσιας τάξης», ανέφερε η Ένωση στη δήλωσή της, με τον αρχιμαφιόζο να τοποθετείται μέσω Twitter στο θέμα.

«Θέλουν να κλείσουν τους λογαριασμούς μου με δικαστική εντολή για δεύτερη φορά. Αλλά οι αρμόδιοι σε αυτές τις πλατφόρμες δεν το εφαρμόζουν προς το παρόν. Αντιστέκονται, όπως εμείς», ανέφερε στο tweet του ο καταζητούμενος από τις τουρκικές Αρχές, Σεντάτ Πεκέρ.

«Να δούμε πόσο θα κρατήσουν. Έχω κάνει μια συμφωνία μαζί σας», συμπλήρωνε σε νέα του ανάρτηση και καταλήγοντας υποστήριζε: «Ας πούμε ότι θα καταφέρουν να κλείσουν τους λογαριασμούς μου. Σας υπόσχομαι ότι στην ανάγκη θα λέω όσα γνωρίζω ακόμη και με σήματα καπνού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ