ΗΠΑ: Σκυλιά κατασπάραξαν 7χρονο – Πώς γλίτωσε ο αδελφός του

Σκυλιά κατασπάραξαν ένα 7χρονο αγόρι στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ενώ περπατούσε στη γειτονιά μαζί με τον αδελφό του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Young Shamar Jackson και ο αδελφός του περικυκλώθηκαν από σκυλιά, ενώ έψαχναν για το κατοικίδιο της οικογένειας, ένα τσιουάουα με το όνομα Μάριον.

Τα σκυλιά έσκισαν τα ρούχα του παιδιού, ενώ ο αδελφός του κατάφερε να ξεφύγει. “Δεν μπορούσαν να ξεφύγουν γιατί τα σκυλιά έρχονταν από διαφορετικές κατευθύνσεις” περιέγραψε ο πατέρας τους στην εφημερίδα The State.

Τα σκυλιά κατά πάσα πιθανότητα βγήκαν από την αυλή ενός γειτονικού σπιτιού και συγκεκριμένα από την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στον φράχτη.

Ο πατέρας αποκάλυψε ότι είπαν στη σύζυγό του να μην αγγίξει το παιδί μέχρι να τον παραλάβει η αστυνομία. “Πώς μπορείς να λες σε μια μάνα να αφήσει το παιδί της εκεί;” υπογράμμισε.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι κατασχέθηκαν πέντε σκυλιά και ένα κουτάβι από ένα σπίτι κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενώ οι έρευνες για το αιματηρό περιστατικό συνεχίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ