Καναδάς: Νέο σάλο προκάλεσε ο βουλευτής που είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη της Βουλής

Σάλο είχε προκαλέσει βουλευτής του Καναδά πριν από έναν μήνα όταν είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη του Κοινοβουλίου. Το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε νέες αντιδράσεις όταν καταγράφηκε από κάμερες να ουρεί στη διάρκεια κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Ο Ουίλιαμ Έιμος απολογήθηκε για το δεύτερο αυτό περιστατικό και ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του καθώς και ότι “θα ζητήσει βοήθεια”.

Στην ανακοίνωση που ανήρτησε στο twitter περιέγραψε το περιστατικό, σημειώνοντας: “Χθες το βράδυ, ενώ συμμετείχα στις διαδικτυακές εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι ήμουν στην κάμερα. Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που ενδεχομένως προκάλεσα σε όσους έγιναν μάρτυρες αυτών. Αν και ήταν ατύχημα και δεν έγινε δημοσίως, αυτό ήταν εντελώς απαράδεκτο και απολογούμαι ανεπιφύλακτα. Θα αποσυρθώ προσωρινά από τον ρόλο μου ως γραμματέας του Κοινοβουλίου και από τα καθήκοντά μου στην επιτροπή, ώστε να αναζητήσω βοήθεια”, έγραψε ο Ουίλιαμ Έιμος χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι είδους βοήθεια θα αναζητήσει.

Είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, ενώ είχε προκαλέσει αναστάτωση και τον Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε γυμνός σε συνεδρίαση της Βουλής. Τότε, πάλι απολογούμενος για το περιστατικό, είχε πει ότι άλλαζε ρούχα καθώς νωρίτερα είχε πάει για τζόκινγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ανοιχτή η κάμερα του υπολογιστή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ