Τραγωδία στη Βρετανία: 9χρονος σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Ένας 9χρονος πέθανε όταν τον χτύπησε κεραυνός κατά τη διάρκεια καταιγίδας ενώ συμμετείχε σε προπόνηση ποδοσφαίρου στην πόλη Μπλάκπουλ του Λάνκασαϊρ, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να σωθεί στο νοσοκομείο. Το παιδί τραυματίστηκε στο γήπεδο την Τρίτη το βράδυ, καθώς καταιγίδα έπληξε τη βορειοδυτική πόλη.

Η ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο, Spirit of Youth Junior FC, ανέφερε ότι το άτυχο αγόρι είχε χτυπηθεί από κεραυνό. “Αυτό είναι ένα πραγματικά ένα καταστροφικό περιστατικό και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού αγοριού που πέθανε σε αυτήν την πολύ λυπηρή και θλιβερή στιγμή”, δήλωσε ο Nick Connaughton.

Ο Jordan, έπαιζε με το νούμερο 7 και έκανε ατομική προπόνηση την ώρα που τον χτύπησε ο κεραυνός. Ο πατριός του παρακολουθούσε από το αυτοκίνητο. Η μητέρα του, ο πατέρας του και άλλα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν σήμερα στο σημείο, όπου αρκετοί έχουν αφήσει λουλούδια στη μνήμη του αγοριού.

Ο γραμματέας του συλλόγου Daniel Pack είπε ότι τρεις ομάδες έπρεπε να προπονηθούν το ίδιο απόγευμα αλλά οι προπονήσεις ακυρώθηκαν λόγω της καταιγίδας. “Είναι με μεγάλη λύπη που πρέπει να αναφέρουμε την είδηση ​​ότι το νεαρό αγόρι που χτυπήθηκε από κεραυνούς νωρίτερα σήμερα το απόγευμα και απεβίωσε” αναφέρει η ομάδα στο Facebook. “Ως σύλλογος, είμαστε θλιμμένοι και προσφέρουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του αγοριού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ