Μαλιμπού: Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή κατάρρευσης μπαλκονιού- Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα τρομακτικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από τη στιγμή που κατέρρευσε μπαλκόνι στο Μαλιμπού και περισσότεροι από δέκα άνθρωποι βρέθηκαν στο κενό με αρκετούς από αυτούς να τραυματίζονται. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες έσπευσαν στο σημείο γύρω στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που το μπαλκόνι υποχώρησε παίρνοντας μαζί του πάνω στα βράχια και τον ωκεανό και όσους βρίσκονταν πάνω του. Όπως είπαν οι αυτόπτες, ήταν όλοι καλεσμένοι σε πάρτι γενεθλίων όταν συνέβη το ατύχημα. “Περίπου δέκα άνθρωποι ήταν στο μπαλκόνι όταν ακούσαμε τον ήχο και πραγματικά είδα τους καλύτερούς μου φίλους και την κοπέλα μου να πέφτουν περίπου σε βάθος πέντε μέτρων πάνω στα βράχια” είπε ένας άνδρας στο KABC.

“Ήταν ένα εφιαλτικό ατύχημα. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Το μπαλκόνι πραγματικά εξαφανίστηκε” πρόσθεσε. Συνολικά εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο,. Δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είπαν οι αρμόδιοι. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, περισσότεροι από 15 άνθρωποι βρίσκονταν στο μπαλκόνι όταν κατέρρευσε. Η ιδιοκτήτρια που νοίκιαζε την οικία είπε στο CBS του Λος Άντζελες ότι πληροφορήθηκε από γείτονες πως στο σπίτι βρίσκονταν 30 άνθρωποι, πολλοί περισσότεροι από τους έξι που επιτρέπεται να βρίσκονται εκεί. Είπε ότι πέρασε τρεις ώρες προσπαθώντας να πείσει τα νεαρά άτομα που ήταν εκεί, να φύγουν προτού υποχωρήσει το μπαλκόνι όπου υπήρχε συνωστισμός. Η γυναίκα είπε ότι πέρα από το μπαλκόνι το σπίτι της είχε υποστεί βανδαλισμούς. Πλέον η οικία έχει κηρυχθεί “ακατοίκητη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ