Σοκ στη Ρωσία: Νεκρή μέσα στο δάσος βρέθηκε influencer – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μία πολύ γνωστή και δημοφιλής influencer και μπλόγκερ ομορφιάς και lifestyle, βρέθηκε νεκρή μέσα στο δάσος έντεκα ημέρες μετά την εξαφάνισή της, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συζύγου της.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Κριστίνα Ζουράβλεβα δολοφονήθηκε κάτι που ερευνά η αστυνομία.

Το πτώμα της εντόπισε μοτοσικλετιστής που σταμάτησε με τη μηχανή του στον δρόμο δίπλα στο δάσος στην πόλη Άραμιλ, 15 μίλια νοτιοανατολικά από τη Γεκατερίνμπουργκ, για να κάνει την ανάγκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, δεν υπήρχαν ενδείξεις βίαιου θανάτου και η γυναίκα ήταν ντυμένη με φόρμα γυμναστικής, ενώ οι Αρχές έβγαλαν από το σπίτι τους τον σύζυγό της, Ντμίτρι, με χειροπέδες και πλέον κρατείται σχετικά με τον θάνατό της.

Ο σύζυγός της ανέφερε την εξαφάνισή της και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, όμως η αστυνομία τον συνέλαβε καθώς “υπάρχουν λόγοι για να τον υποπτεύονται” όπως είπε πηγή επιβολής του νόμου.

Ο Ντμίτρι είχε πει σε φίλες της ότι τον είχε εγκαταλείψει και ήθελε να μείνει μόνη της ή ότι είχε πάει στη Μόσχα. Μία θεωρία είναι ότι ίσως της έκαναν με τη βία ένεση με ναρκωτικά.

Οι γείτονες είπαν ότι ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να μαλώνει και ότι ήταν αγαπημένο. Η Κριστίνα ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με τον Ντμίτρι και οι δυο τους έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Ήταν ενεργή μπλόγκερ στο Instagram και σε άλλες πλατφόρμες, διαχειριζόταν και άλλους λογαριασμούς και ήταν πολύ επιτυχημένη,

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ