Βρετανία: Δύο αδέλφια μαχαιρώθηκαν θανάσιμα με τέσσερα χρόνια διαφορά στην ίδια γειτονιά

Θανάσιμα μαχαιρώθηκε ένας 18χρονος στο ανατολικό Λονδίνο τη Δευτέρα, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια, στην ίδια γειτονιά, θύμα επίθεσης με μαχαίρι ήταν και ο αδελφός του. O Τζούνιορ Τζαχ πέθανε λίγο πριν από τις 14.45 της Δευτέρας αφού δέχθηκε τη φονική επίθεση μέρα μεσημέρι μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του σε γειτονιά του Λονδίνου. Το 2017, ο Άχμεντ Τζαχ, τότε 21 ετών, μαχαιρώθηκε θανάσιμα μόλις λίγα μέτρα από το σημείο που έπεσε νεκρός ο αδελφός του Τζούνιορ χθες, ενώ είχε πάει να αγοράσει ένα αναψυκτικό από ένα μίνι μάρκετ.

Ο Άχμεντ ήταν γνωστός με το παρατσούκλι “Γκρίνα” και ο Τζούνιορ με το “Νεαρός Γκρίνα”. Οι συγγενείς είπαν για τον Τζούνιορ ότι ήταν ένα όμορφο, ήσυχο αγόρι. Μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησαν σκληρά να τον σώσουν αλλά κηρύχθηκε νεκρός στον δρόμο. Ένας νεαρός άνδρας ήταν παραδίπλα με το κεφάλι στα χέρια, κλαίγοντας κοντά στη σκηνή του εγκλήματος.

Ο Τζούνιορ Τζαχ ήταν ο 12ος έφηβος που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο Λονδίνο εφέτος. Το 2020 είχαν μαχαιρωθεί συνολικά 17 έφηβοι. Μέλη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας έχουν στήσει σκηνή στο σημείο, λίγα μέτρα μόλις από το σπίτι του και διενεργούν έρευνες ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του θύματος και το φυλάσσουν. Ο Άχμεντ Τζαχ, ο μεγαλύτερος από τέσσερα αδέλφια, πέθανε αφού δέχθηκε μαχαιριές στο στήθος μέσα σε μίνι μάρκετ στις 2 Απριλίου 2017. Ο πατέρας του εργάτης σε κατασκευαστική σιδηροδρόμων είπε στην Evening Standard: “Οι νέθοι άνθρωποι πρέπει να κατεβάσουν τα μαχαίρια τους και να σταματήσουν τη βία. Καταστρέφονται οικογένειες και κοινότητες. Ήταν ένα όμορφο, ευγενικό αγόρι. Ήθελε να κάνει κάτι στη ζωή του. Τώρα τον χάσαμε. Δεν του άξιζε αυτό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ