Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο – Άνοιξε ξανά ο σταθμός του τρένου μετά την εκκένωση

Έληξε ο συναγερμός στον σταθμό της Γέφυρας του Λονδίνου (London Bridge) στο κεντρικό Λονδίνο, ο οποίος είχε εκκενωθεί νωρίτερα, μετά τις αναφορές για ύποπτο αντικείμενο μέσα σε τρένο, Στο σημείο έσπευσαν ένοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά πραγματοποιώντας έρευνες στον σταθμό, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών.

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες Southern και Southeastern ανέφεραν στο Twitter ότι τα τρένα δεν σταματούσαν στον σταθμό, έναν από τους πιο πολυσύχναστους στο Λονδίνο. “Όλες οι γραμμές αναμένεται να επαναλειτουργήσουν σύντομα αφού οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίσουν ένα συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου”, ανέφερε σε ανακοίνωση η Southern.

Πλέον ο σταθμός επαναλειτουργεί. Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών τόνισε πως ο σταθμός είχε κλείσε ως προληπτικό μέτρο ενώ ειδικοί αξιωματικοί αξιολογούσαν το αντικείμενο.

Επιβάτις περιέγραψε πώς εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο σε βαγόνι δίπλα σ’ αυτό που καθόταν εκείνη. “Ήρεμα κοιτάζοντας τη δουλειά μου όταν η αστυνομία επιβιβάστηκε στο τρένο και είπε ότι υπάρχει ύποπτο αντκείμενο στο βαγόνι δίπλα στο δικό μου και πως πρέπει να εκκενώσουμε τον συρμό” ανέβασε στο twitter.

Παρών ήταν και ο ηθοποιός του Eastenders, Daniel Coonan, που έκανε το tweet: “Περίεργες σκηνές στο Λονδίνο. Η αστυνομία είναι παντού εκκενώνοντας τον σταθμό και πιέζοντας τους ανθρώπους να φύγουν από τις πλατφόρμες. Οι Λονδρέζοι τυπικά απαιτούν από την αστυνομία να τους πει γιατί δεν μπορούν να πάρουν το τρένο να πάνε εκεί που θέλουν. Πολλά ελικόπτερα στον ουρανό”.

σχολίασε κι εσύ