Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θα βρεθούν σύντομα εκτός της βασιλικής οικογένειας;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να απομακρυνθούν εντελώς από τη βασιλική οικογένεια με τη δικαιολογία μιας γενικής αναδιάρθρωσης, σύμφωνα με προβλέψεις ενός βασιλικού βιογράφου.

“Ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε για πολύ καιρό να μειώσει τη μοναρχία για να εξοικονομήσει κόστος και να κάνει τους ανθρώπους να αξίζουν τα χρήματα που πήραν από τον φορολογούμενο”, δήλωσε η βιογράφος Angela Levin στο TalkRadio της Βρετανίας. «Φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Για παράδειγμα ο Χάρι και η Μέγκαν να απομακρυνθούν ολοκληρωτικά από το να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας», προέβλεψε.

Η Λεβίν, της οποίας το πιο πρόσφατο βιβλίο ήταν το “Χάρι: Μια βιογραφία ενός πρίγκιπα”, είπε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘αντιστάθηκε μέχρι στιγμής να κόψει κάθε δεσμό με το ζευγάρι “για συναισθηματικούς λόγους”. Αλλά ο μπαμπάς του Χάρι, Κάρολος, που είναι ο κληρονόμος του θρόνου, «θέλει να αλλάξει όσα ισχύουν και νομίζω ότι θα το κάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα είναι τα μόνα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα βρεθούν εκτός, ενώ θα πρέπει να βρουν άλλες εργασίες ώστε να στηρίξουν οικονομικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους, εφόσον χάσουν τους τίτλους και τα ιδρύματα που επιβλέπουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ