Πεντάγωνο: Αυθεντικές οι ΦΩΤΟ και το ΒΙΝΤΕΟ με UFO που παρενοχλούν πλοία του Ναυτικού – Πώς διέρρευσαν

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι οι διαρροές φωτογραφιών και βίντεο που δείχνουν “μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα” (UAP όπως τα αναφέρουν), ευρέως γνωστά ως UFO, που τραβήχτηκαν το 2019, είναι πράγματι αυθεντικές.

Φωτογραφίες και βίντεο αντικειμένων σε σχήμα τριγώνου που αναβοσβήνουν και μετακινούνται μέσα από τα σύννεφα τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού, δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Sue Gough σε δήλωση στο CNN. Επιβεβαίωσε επίσης ότι φωτογραφίες τριών άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων – ένα σε σχήμα “σφαίρας”, ένα άλλο σε σχήμα “βελανιδιού” και ένα που χαρακτηρίζεται ως “μεταλλική κουκκίδα” – τραβήχτηκαν επίσης από το προσωπικό του Ναυτικού.

“Όπως είπαμε προηγουμένως, για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των επιχειρήσεων και για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, η DOD δεν συζητά δημοσίως τις λεπτομέρειες ούτε των παρατηρήσεων ούτε των εξετάσεων των αναφερόμενων εισβολών στα εκπαιδευτικά μας πεδία ή στον καθορισμένο εναέριο χώρο, συμπεριλαμβανομένων αυτών των εισβολών που είχαν αρχικά χαρακτηριστεί ως UAP”, δήλωσε η Gough.

Είπε επίσης ότι η Ειδική Ομάδα για τα Μη Αναγνωρισμένα Εναέρια Φαινόμενα, που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο για να διερευνήσει τις παρατηρήσεις UFO που καταγράφηκαν από τον στρατό, “συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στις τρέχουσες εξετάσεις τους”.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Ναυτικού δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα Mystery Wire και τον ιστότοπο Extraificent Beliefs την περασμένη εβδομάδα, αλλά κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο από πέρυσι.

Υπήρξαν “πολλές αναφορές για μη εξουσιοδοτημένα ή / και μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη που εισέρχονται σε διάφορες περιοχές που ελέγχονται από τον στρατό και τον καθορισμένο εναέριο χώρο τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε το Ναυτικό το 2019. Πέρυσι, το Πεντάγωνο δημοσίευσε τρία βίντεο που δείχνουν “μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα”, βίντεο που είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ότι ήταν αληθινά. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν κληθεί να δώσουν μη ταξινομημένες αναφορές σχετικά με τα UAP στο Κογκρέσο τον Ιούνιο.

Πηγή: CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ