Πέθανε γνωστός TikToker σε ηλικία 24 ετών – Η συγκινητική αφιέρωση του δίδυμου αδελφού του

Ένα συγκινητικό βίντεο του δίδυμου αδελφού του Άνταμ Πέρκινς ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Πάτρικ, ανακοινώνοντας τον θάνατό του στις 11 Απριλίου, σε ηλικία 24 ετών.

“Άνταμ Πέρκινς 1997 – για πάντα και πάντα. Σ’ αγαπώ αδελφέ μου. Πάντα” έγραψε ο Πάτρικ κάτω από το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αδελφού του και του ίδιου υπό τους ήχους του αγαπημένου τραγουδιού του Άνταμ από την Joni Mitchell το “Coyote” του 1976 από το άλμπουμ “Hejira”.

Ο Πάτρικ δεν ανέφερε αιτία θανάτου του δίδυμου αδελφού του. Οι ακόλουθοι των διδύμων έσπευσαν να συλλυπηθούν για τη μεγάλη απώλεια.

Ο Άνταμ είχε χιλιάδες ακολούθους και στο TikTok χάρη στο θρυλικό βίντεο στα social media “Vine” όπου πρωταγωνιστούσε σε παρωδία διαφήμισης γνωστής αλυσίδας εστιατορίων στις ΗΠΑ.

“Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις να πω τι σημαίνει αυτή η απώλεια για εμένα. Συχνά με ρωτούν, “τι σημαίνει να είσαι δίδυμος” και η απάντησή μου συνήθως είναι “πώς είναι να μην είσαι δίδυμος”. Το να είσαι δίδυμος είναι κεντρικό κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Είναι το μόνο που ξέρω. Παλεύω να βρω τις λέξεις να εξηγήσω πώς θα είναι για εμένα να ζω σε έναν κόσμο χωρίς εκείνον. Τον καλύτερό μου φίλο” έγραψε μεταξύ άλλων ο Πάτρικ στη συγκινητική ανάρτηση που αφιέρωσε στον Άνταμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ