Σάλος στη Νότια Αφρική – Γυναίκα πολιτικού βγήκε γυμνή σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom: “Τα βλέπουμε όλα”

Μία εξαιρερικά ντροπιαστική στιγμή έζησε η σύζυγος ενός πολιτικού της Νοτίου Αφρικής, καθώς εμφανίστηκε πίσω του γυμνή ενώ εκείνος βρισκόταν σε μια κοινοβουλευτική τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom. Ο Xolile Ndevu, μέλος της Εθνικής Βουλής των Παραδοσιακών Ηγετών, ένα σώμα 23 παραδοσιακών ηγετών στη Νότια Αφρική, μιλούσε για τους θανάτους από τον Covid-19 στην επαρχία του Ανατολικού Ακρωτηρίου κατά τη διάρκεια συνάντησης την Τρίτη. Ο πολιτικός εξηγούσε πώς λειτουργεί το Eastern Cape με τοπικούς γιατρούς, όταν η σύζυγός του ξαφνικά εμφανίστηκε πίσω του χωρίς ρούχα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Faith Muthambi, διακόπτει τον Ndebua ενώ μιλάει για να τον ενημερώσει για όσα βλέπουν όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση.

“Inkosi, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω σου δεν είναι κατάλληλα ντυμένοι. Βλέπουμε τα πάντα. Σε παρακαλώ μπορείς να τους ενημερώσεις ότι βρίσκεσαι σε συνάντηση; Είναι πολύ ενοχλητικά τα όσα βλέπουμε” του είπε. Στη συνέχεια τον ενημέρωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει σε κάποια τηλεδιάσκεψη Zoom. “Όποτε έχουμε σύσκεψη με εσένα, βλέπουμε ακατάλληλες εικόνες. Είσαι ζωντανά στην τηλεόραση” του τόνισε.

Ο άνδρας τότε καλύπτει με τα χέρια του το πρόσωπό του και απολογείται: “Ζητώ συγγνώμη. Ήμουν επικεντρωμένος στην κάμερα και όχι πίσω μου. Ντέπομαι τρομερά”.

Την επόμενη ημέρα ο πολιτικός εξήγησε ότι “αυτή τη τεχνολογία με το Zoom είναι κάτι καινούργιο για εμάς και δεν εκπαιδευτήκαμε κατάλληλα. Τα σπίτια μας δεν είναι χτισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να έχουμε ιδιωτικότητα σε τέτοιες τηλεδιασκέψεις”. Όπως σημείωσε ο Ndevu η σύσκεψη ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και έπρεπε να είχε τελειώσει στις 10, αλλά βγήκαν εκτός χρόνο και έτσι μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο. “Καθώς η τηλεδιάσκεψη πήγε μετά τις 10 το βράδυ, η σύζυγός μου μπλήκε μέσα για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο αλλά δεν ήξερε ότι ήμουν ακόμα σε σύνδεση με ανοιχτή την κάμερα. Απολογούμαι” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ