Μπόρις Τζόνσον: Νέες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του – “Κάναμε έρωτα στον καναπέ του σπιτιού του”

Στο επίκεντρο “ροζ” σκανδάλου βρίσκεται ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μετά τις αποκαλύψεις που έκανε πρώην ερωμένη του στη Sunday Mirror. Η 35χρονη Τζένιφερ Αρκούρι έβαλε “φωτιά” στον Τζόνσον υποστηρίζοντας ότι διατηρούσε σχέση επί τέσσερα χρόνια μαζί της ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα και διατελούσε χρέη δημάρχου στο Λονδίνο.

Μέχρι χθες, όλοι είχαν υπόνοιες για τη στενή σχέση του Τζόνσον με την Αρκούρι, η οποία ήταν τότε φοιτήτρια 21 χρονών στο Λονδίνο, αλλά πλέον με τις δηλώσεις της ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους δεν ήταν απλώς κοντά αλλά είχαν ερωτική σχέση.

Η Δημοτική Αρχή του Λονδίνου θα εξετάσει τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς της 35χρονης Αμερικανίδας επιχειρηματία, που επιπλέον αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με τον Τζόνσον στον καναπέ του σπιτιού του όπου ζούσε με την οικογένειά του, λεπτά προτού η σύζυγός του Μαρίνα επιστρέψει σπίτι. Μάλιστα, έβγαλε και selfie στην κουζίνα του σπιτιού του στη διάρκεια της επίσκεψής της εκεί. Η σχέση τους φέρεται να κράτησε από το 2012-2016.

Η επιτροπή της Συνέλευσης του Λονδίνου ήδη ερευνούσε αν ο πρωθυπουργός είχε παραβιάσει των κώδικα συμπεριφοράς ως δήμαρχος τότε αφού δεν είχε μιλήσει για τη σχέση του, ή αν είχε γίνει κατάχρηση της θέσης με προνομιακή μεταχείριση στην ερωμένη του. Σήμερα πηγή του δημαρχείου είπε στη Standard ότι η επιτροπή τώρα θα ερευνήσει τις νέες αποδείξεις που παρουσίασε η Αρκούρισε μέσα στο σαββατοκύριακο, περιλαμβανομένης της παραδοχής της ότι ήταν εραστές. Το 2019 είχε γίνει γνωστό ότι είχε λάβει χορηγία 126.000 από δημόσιο χρήμα και προνομιακή πρόσβαση σε τρεις εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό με επικεφαλής τον Μπόρις Τζόνσον, οδηγώντας σε ισχυρισμούς ότι είχε καταχραστεί τη θέση του για να την ωφελήσει.

Πέρυσι, το Ανεξάρτητο Γραφείο για Αστυνομική Διαγωγή αποφάσισε να μην ανοίξει ποινική έρευνα για τους ισχυρισμούς, αν και οι αρμόδιοι είπαν ότι θα έπρεπε να είχε αναφέρει τη σχέση. Η ερευνητική επιτροπή θα λάβει χώρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ είπε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει στους ισχυρισμούς.

Η Αρκούρι δήλωσε στη Sunday Mirror ότι ο Τζόνσον της ζητούσε γυμνές της φωτογραφίες και την πολιορκούσε με σεξουαλικά μηνύματα. Αποκάλυψε ότι πρώτη φορά έκαναν σεξ στο διαμέρισμά της ανήμερα της έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012 και μάλιστα ότι άργησε να φύγει γιατί δεν έβρισκε την κάλτσα του. Είπε ακόμη ότι τον είχε περάσει με το κωδικό όνομα “Μεγαλέξανδρος” καθώς το πραγματικό πρώτο του όνομα είναι Αλεξάντερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ