Μπόρις Τζόνσον: Καυτές αποκαλύψεις από πρώην ερωμένη του – Τον αποκαλούσε “Μεγαλέξανδρο”

Καυτές αποκαλύψεις που έκανε πρώην ερωμένη του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον τον θέτουν στο επίκεντρο έρευνας, για παραβίαση κώδικα συμπεριφοράς στον δημόσιο βίο.

Η 35χρονη επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκούρι μίλησε για πρώτη φορά για την ερωτική της σχέση με τον Τζόνσον, σημειώνοντας ότι η σχέση τους διήρκεσε τέσσερα χρόνια ενώ ο τότε δήμαρχος του Λονδίνου ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ζούσε στο Λονδίνο και έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της όπου είχε τοποθετήσει στύλο για pole dancing. Περιέγραψε στη Sunday Mirror πώς τον ερωτεύτηκε και σημείωσε ότι στο αποκορύφωμα της σχέση τους συναντιόνταν μία φορά την εβδομάδα.

“Τον αγαπούσα, τον λάτρευα” εξομολογείται. Η Αρκούρι που τώρα είναι 35 χρονών και τη χωρίζουν 21 χρόνια ηλικιακής διαφοράς από τον Μπόρις Τζόνσον, είπε ακόμη ότι μοιράζονταν μία αμοιβαία σωματική και πνευματική έλξη. Αγαπούσαν τον Σαίξπηρ και οι δύο και του είχε δώσει το παρατσούκλι “Μέγας Αλέξανδρος” με αναφορά στο πραγματικό πρώτο όνομά του “Αλεξάντερ”.

Είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι ο Τζόνσον λάτρευε το κορμί και το μυαλό της και δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του από πάνω της στην πρώτη τους επαφή. Σημείωσε ότι η σχέση τους διήρκεσε από το 2021 έως το 2016, κατά τη δεύτερη θητεία του Μπόρις Τζόνσον ως δημάρχου του Λονδίνου και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Μαρίνα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η επιχειρηματίας είχε προσκληθεί σε χρηματοδοτούμενα από το κράτος εμπορικά ταξίδια στο εξωτερικό, ξεσηκώνοντας πολιτική θύελλα. Μάλιστα, ήταν ομιλιτής σε πολλές από τις εκδηλώσεις που διοργάνωνε η ίδια, που έλαβε 126.000 λίρες σε χορηγίες εκδηλώσεων και επιχορηγήσεις. Οι 100.000 δόθηκαν σαν κρατική επιχορήγηση το 2019. Υποστηρίζει ότι δικαιούταν να προσκληθεί σε εμπορικά ταξίδια ως μέλος του “οικοσυστήματος” της λονδρέζικης τεχνολογικής σκηνής. Μία αρχική έρευνα σχετικά με τα ταξίδια απάλλαξε τον 56χρονο Τζόνσον από οποιαδήποτε κακοδικία όταν αρχικά είχε αποκαλυφθεί η σχέση τους. Η Αρκούρι είπε ότι τον θεώρησε δειλό που δεν την υποστήριξε όταν ξέσπασε η θύελλα. “Ήμασταν σε προσωπική σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγαπούσα. Αλλά ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ξέρω δεν υπάρχει τώρα πια”.

Ποτέ δεν ήταν γνωστό πόσο κοντά είχαν βρεθεί οι δυο τους, και αυτή είναι η πρώτη φορά που η 35χρονη αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική ερωτική τους σχέση. Υποστήριξε ότι για πρώτη φορά έκαναν έρωτα στο διαμέρισμά της ώρες πριν ο Τζόνσον καθίσει ανάμεσα στη σύζυγό του Μαρίνα και την πριγκίπισσα Άννα στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων το 2012. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε με τίποτα να φύγει μακριά της και έπρεπε να τον σπρώξει ως την πόρτα αφού πρώτα έψαξαν να βρουν την κάλτσα του. Ακόμη αποκάλυψε ότι έπρεπε να δανειστεί 3,10 λίρες στο πρώτο τους ραντεβού καθώς δεν είχε λεφτά πάνω του και αργότερα ξεπέρασε την ανησυχία για δημόσια φιλιά λέγοντας “αυτή είναι η πόλη μου δεν με νοιάζει”.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι βγήκαν δημοσίως για δείπνο σε εστιατόριο του Λονδίνου όπου της είπε “θέλω να βγαίνω μαζί σου, είσαι η μόνη Αμερικανίδα που μου αρέσει”. Επίσης, της ζητούσε καυτές φωτογραφίες της και είπε ότι μόνο μία αποκαλυπτική της φωτό ήταν αρκετή για να κάνει επίσκοπο να ανοίξει τρύπα σε τζάμι”. Αντάλλασσαν σεξουαλικά μηνύματα μερικές φορές κι ενώ αυτός εκτελούσε καθήκοντα δημάρχου.

Η Αρκούρι ήταν φοιτήτρια όταν συνάντησε τον Τζόνσον ο οποίος μιλούσε σε εκδήλωση το 2011. “Μπήκε στην αίθουσα, τα μαλλιά του ήταν ανακατεμένα, τότε είδα την πραγματική μαγεία του Μπόρις Τζόνσον. Μπορούσε να μετατρέψει μία αίθουσα σε φοιτητριούλες που ουρλιάζουν. Στάθηκα στην αρχή της ουράς και του είπα “γεια, είμαι η Τζένιφερ, αν δεν με ήξερες τώρα με ξέρεις”.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι πολύ σημαντικές, σύμφωνα με τη “Sunday Mirror” εγείροντας ερωτήματα για το δημόσιο χρήμα και αν ο Μπόρις παραβίασε κάποιον κώδικα συμπεριφοράς. Γι’ αυτό τίθεται υπό έρευνα από την ανώτερη αρχή του Λονδίνου. Κατά την έρευνα θα εξεταστεί αν ο νυν πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε με ακεραιότητα και ειλικρίνεια, αν η Τζένιφερ είχε ευνοϊκή μεταχείριση και αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων που έπρεπε να είχε δηλωθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ