Ο Πούτιν απαντά στον Μπάιντεν για το “δολοφόνος”

Πρέπει ο ένας να ξέρει τον άλλον, επεσήμανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απαντώντας στα σχόλια του Τζο Μπάιντεν στην εκπομπή Good Morning America” όπου τον χαρακτήρισε “δολοφόνο”. Όπως πρόσθεσε ο Πούτιν ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε για τον εαυτό του και του ευχήθηκε να είναι υγιής.

Ο Μπάιντεν απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν θεωρεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι δολοφόνος ενώ περιέγραψε τον Πούτιν ως έναν άνθρωπο χωρίς ψυχή. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Πούτιν θα πληρώσει το τίμημα για την απόπειρα ανάμιξης στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η Ρωσία απάντησε ανακαλώντας τον πρέσβη της από την Ουάσινγκτον. Όπως είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα: “Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ ανακαλείται στην Μόσχα για διαβουλεύσεις, σκοπός των οποίων είναι να αναλύσουμε, τι θα κάνουμε και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε στο πλαίσιο των σχέσεων μας με τις ΗΠΑ”.

Ακολούθως απάντησε ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος λέγοντας “θυμάμαι στην παιδική μου ηλικία, όταν διαφωνούσαμε στην αυλή λέγαμε: πρέπει ο ένας να ξέρει τον άλλον. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ρητό ή αστείο παιδιών” επεσήμανε και πρόσθεσε: “Βλέπουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά στους άλλους και νομίζουμε ότι είναι αυτοί όπως πραγματικά είμαστε εμείς. Και ως αποτέλεσμα αξιολογούμε τις δραστηριότητες ενός ατόμου και του αποδίδουμε αξιολογήσεις. Και όπως ο Μπάιντεν είπε γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Τι θα του απαντούσα; Θα του έλεγα να είναι υγιής. Του εύχομαι υγεία. Και δεν το λέω ειρωνικά ούτε αστειεύομαι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ