“Βόμβες” Μπάιντεν: Δολοφόνος ο Πούτιν, θα πληρώσει το τίμημα – Τι είπε για τους μετανάστες

Βέβαιος πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πληρώσει το τίμημα για την απόπειρά του να υπονομεύσει την προεδρική εκλογή του 2020 εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ABC “Good Morning America” και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος. Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι δολοφόνος, ο Μπάιντεν έδωσε θετική απάντηση “ναι, το πιστεύω” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπάιντεν σημείωσε πως ο Ρώσος ομόλογός του θα πληρώσει το τίμημα επειδή στήριξε τον Τραμπ και ηγήθηκε της προσπάθειας να στρέψει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του τέως προέδρου των ΗΠΑ. “Θα πληρώσει το τίμημα, θα δείτε σύντομα” είπε συγκεκριμένα.

“Τον ξέρω σχετικά καλά” είπε ακόμη και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο σημειώνοντας παράλληλα ότι “το πιο σημαντικό στις συνομιλίες με ξένους ηγέτες, σύμφωνα με την εμπειρία μου, είναι να ξέρεις καλά τον άλλο”.

Τα σχόλια αυτά από τον Μπάιντεν έρχονται αφού χθες, Τρίτη, ήρθε στη δημοσιότητα έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, η οποία στηρίζει τις κατηγορίες ότι ο Πούτιν βρισκόταν πίσω από την ανάμιξη της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές, μια κατηγορία που η Ρωσία χαρακτήρισε αβάσιμη.

Ταυτόχρονα ο Μπάιντεν υπογράμμισε ότι “υπάρχουν πράγματα στα οποία είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον μας να εργαστούμε μαζί”, όπως η ανανέωση της συμφωνίας START για τα πυρηνικά.

Αναφορικά με τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα με το Μεξικό, όπου έχουν συσσωρευθεί περίπου 4.000 ασυνόδευτα παιδιά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε: “Μεγάλα μεταναστευτικά κύματα είχαμε επίσης και το 2019 και το 2020…” ενώ απηύθυνε ξεκάθαρο μήνυμα: “Μπορώ να το πω ξεκάθαρα, μην έρχεστε! Μην εγκαταλείπετε το χωριό, την πόλη ή την κοινότητά σας” σημείωσε ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι περισσότεροι μετανάστες από το Μεξικό έρχονται επειδή θεωρούν ότι η διακυβέρνηση του Μπάιντεν θα είναι πιο ανεκτική απ’ ό,τι του Τραμπ είπε: “Άκουσα τις προάλλες ότι έρχονται γιατί ξέρουν ότι είμαι καλός. Πώς έχουν τα πράγματα. Δεν έρχονται”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ