Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά: Όλοι κάνουμε λάθη – Οι μπηχτές για τον Χάρι και τη στολή του Χίτλερ

Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε ότι είναι “πολύ απογοητευμένος” από τα σχόλια της κόρης του για εκείνον στη συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα. Ο 76χρονος τόνιζε ότι λυπάται που μίλησε στον Τύπο και που έδειξε ένα προσωπικό γράμμα της Μέγκαν, αλλά επιτέθηκε στον σύζυγο της κόρης του λέγοντας ότι “Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ποτέ δεν έπαιξα γυμνός σε πισίνα και ποτέ δεν ντύθηκα με την στολή του Χίτλερ”. Ο Χάρι στα νιάτα του ως γνωστόν ήταν ατίθασος. Είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών ταμπλόιντ τόσο για τις γυμνές περιπέτειές του σε πισίνα στο Λας Βέγκας αλλά και για την μεταμφίεσή του σε Χίτλερ σε ένα πάρτι.

Ο κ. Μαρκλ αποκάλεσε τον Χάρι “μυξιάρη” και υπογράμμισε ότι ο πρίγκιπας του είχε κλείσει το τηλέφωνο, ενώ του έλεγε ότι αγαπούσε ακόμη την κόρη του.

Στη συνέντευξή της στην Όπρα η 39χρονη δούκισσα δήλωσε ότι ως μητέρα πλέον δεν μπορεί να κατανοήσει τις πράξεις του πατέρα της.

Ο πατέρας της Μαρκλ δήλωσε ότι απολογήθηκε τουλάχιστον 100 φορές για τη συμφωνία που έκανε με τον παπαράτσι πριν από τον βασιλικό γάμο το 2018 και προέτρεψε το ζευγάρι να κάνει μια προσπάθεια να τον συναντήσει τώρα που ζει μόλις 70 μίλια μακριά από το σπίτι του στο Μεξικό. Σχολιάζοντας τα σχόλια για ρατσισμό που έκανε η κόρη του για το Παλάτι ανέφερε ότι είναι “βλακείες, και αν είναι αλήθεια ότι κάποιος την ρώτησε πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του Άρτσι ήταν πιθανότατα μια χαζή ερώτηση”.

Σε τμήματα της συνέντευξης που δεν προβλήθηκαν η Όπρα Γουίνφρεϊ ρώτησε τη Μέγκαν για τη ρήξη με τον πατέρα της αλλά και την ένταση με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί να πληγώνει τον γιο της Άρτσι όπως “πρόδωσε” ο πατέρας της την ίδια πριν από τον γάμο της με τον Χάρι. Σε υλικό που μόλις ήρθε στη δημοσιότητα από την εμπρηστική συνέντευξη όπου το ζευγάρι άνοιξε κυριολεκτικά πόλεμο με τα Ανάκτορα με όλες τις κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν τόνισε ότι το βρίσκει δύσκολο να συμφιλιωθεί με τον Τόμας Μαρκλ, που επέμενε ότι δεν είχε μιλήσει στα Μέσα.

“Κοιτάζω τον Άρτσι και σκέφτομαι αυτό το παιδί, και εγώ δεν μπορώ καν να φανταστώ να κάνω κάτι σκόπιμα να πληγώσω το παιδί μου” είπε η Μέγκαν ενώ συγκρίνοντας τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, την επαίνεσε που παραμένει αξιοπρεπής και σιωπηλή εδώ και τέσσερα χρόνια. Στο βίντεο η Μέγκαν κρατά αποστάσεις από την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα, η οποία κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση τους. Η Δούκισσα τόνισε: “Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να τα πει όλα όταν δεν με ξέρει” και σημείωσε ότι μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Σαμάνθα άλλαξε το επώνυμό της ξανά σε Μαρκλ αφού η Μέγκαν άρχισε σχέση με τον Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ