Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: Τα νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδόφιλο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν το 2007.

“Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι εγκληματίας που έχει διαπράξει εγκλήματα με οικονομικά κίνητρα όπως διαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, έχει και μία πιο σκοτεινή πλευρά”, είπε ο αναλυτής εγκλημάτων Mark Hofmann.

“Πήγαινε από δουλειά σε δουλειά. Πήγαινε από το ένα έγκλημα στο άλλο. Έμενε σε ένα σπίτι που βρισκόταν ένα μίλι μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Ήταν γνωστό ότι ο Μπρίκνερ διέπραττε κλοπές σε ξενοδοχεία”, πρόσθεσε.

Λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση έφυγε από την Πορτογαλία και επέστρεψε στη Γερμανία.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters είχε επιβεβαιώσει ότι σήμα από το κινητό τηλέφωνο του Μπρίκνερ εξέπεμπε κοντά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν και πως οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο Μπρίκνερ ήταν το άτομο που χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο.

Ο Hans Christian Wolters μιλώντας στο CBS είπε ότι οι ερευνητές πρέπει να εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν με το άτομο που μίλησε με τον βασικό ύποπτο το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν. “Είναι πιθανόν το μοναδικό άτομο που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος”.

Πηγή πληροφοριών: foxnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ