Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου η κυκλοφορία του «Last Dance» – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 10 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Last Dance», που θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη)

«Το τραγούδι είναι χορευτικό, έχει vibes από την Dua Lipa», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια. Το τραγούδι “Last Dance” είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, σε στίχους της Sharon Vaughn, ενώ την καλλιτεχνική εμφάνιση υπογράφει ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Πρόσφατα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που θα συνοδεύσει το τραγούδι υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καρύδη, του ανθρώπου που είχε οπτικοποιήσει και το κομμάτι με τίτλο «Superg!rl» και θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision του 2020, η οποία ματαιώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Κώστας Καρύδης ανέφερε πως κατά κύριο λόγο το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί σε στούντιο με τη μέθοδο του green screen και θα έχει πολλά εφέ, ενώ δεν λείπουν και τα εξωτερικά γυρίσματα, όπως στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών και στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ, με την Ελλάδα να συμμετέχει στον β’ ημιτελικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ