Κρατούσε γυναίκες σαν σκλάβες του σεξ και τους έκανε “τατουάζ” επειδή ήταν κτήμα του

Ένας άνδρας συνελήφθη στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Μάουντ Γκράβατ Ιστ στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ο οποίος φέρεται ότι κρατούσε γυναίκες ναρκωμένες, σαν “σκλάβες του σεξ” και τους έκανε τατουάζ θεωρώντας τις “κτήμα” του.

Ο 35χρονος Μάθιου Μαρκρόου κατηγορείται ότι κρατούσε γυναίκες ηλικίας από 17-24 ετών στο σπίτι του χρησιμοποιώντας τις σαν σκλάβες του σεξ, αναγκάζοντάς τις να εκδίδονται και έτσι έλεγχε τη ζωή και τα χρήματά τους. Παράλληλα, ο 35χρονος κατέγραφε τις σεξουαλικές συνευρέσεις με τους άνδρες πελάτες.

Συνελήφθη στη διάρκεια μίας δραματικής εφόδου σε δύο σπίτια στα νότια του Μπρισμπέιν, από αστυνομικούς και ειδική μονάδα του Μπρισμπέιν. H επιθεωρήτρια της Αστυνομίας είπε ότι άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση από τον Οκτώβριο οπότε είχαν μία πληροφορία. Ο άνδρας κατηγορείται για δέκα εγκλήματα. Φέρεται να είχε συνεργό μία γυναίκα, η οποία επίσης συνελήφθη και κατηγορείται για παράνομη πορνεία, επειδή φέρεται να γνώριζε και να τον βοηθούσε. Η αστυνομία λέγεται ότι βρήκε τέσσερις γυναίκες στην έκταση στο Μάουντ Γκράβατ Ιστ, στη διάρκεια έρευνας, όπως και ναρκωτικά και άλλες αποδείξεις που στηρίζουν τις κατηγορίες της σεξουαλικής δουλείας και της οργανωμένης πορνείας. Παράλληλα, εντόπισαν βίντεο από τα θύματα που συνευρίσκονται σεξουαλικά με άνδρες πελάτες.

Η επιθεωρήτρια τόνισε ότι οι γυναίκες ήταν ναρκωμένες και ελάχιστα αντιλαμβάνονταν τι γινόταν, ενώ προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα θύματα τη στιγμή της εφόδου και η γυναίκα δεν μπορούσε να καταλάβει τι εξελισσόταν γύρω της. Η επικεφαλής ντετέκτιβ της επιχείρησης αναμένεται να μιλήσει και με τους άνδρες που καταγράφονται στα βίντεο, ενώ θεωρεί ότι υπάρχουν περισσότερες γυναίκες θύματα καλώντας τις να καταγγείλουν τον δράστη.

Πηγή: 9news.com.au, abc.net.au

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ