Πακετάρει ο Τραμπ – Κινητικότητα στον Λευκό Οίκο με φορτηγά και κούτες – Αποχωρούν οι συνεργάτες του

Ενώ η μέρα της ορκωμοσίας και ανάληψης της προεδρίας από τον Τζο Μπάιντεν πλησιάζει, ο χρόνος παρουσίας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο μετρά αντίστροφα.

Ήδη έξω από τον Λευκό Οίκο καταγράφηκαν εικόνες όπου μεταφορείς αφήνουν στοίβες κενών κουτιών ενώ συνεργάτες του απερχόμενου προέδρου μαζεύουν τα προσωπικά τους είδη από τα γραφεία τους και σταδιακά αποχωρούν. Αέρας… μετακόμισης πνέει, λοιπόν, στην προεδρική κατοικία με παλέτες γεμάτες άδειες κούτες να παραδίδονται στο εκτελεστικό γραφείο στο κτίριο Άιζεναχαουερ του Λευκού Οίκου ώστε οι υπάλληλοι να αδειάσουν τους χώρους από τα πράγματα του απερχόμενου προέδρου και της διοίκησής του. Σημειώνεται ότι τα περισσότερα γραφεία στο κτίριο είναι για το προσωπικό του Λευκού Οίκου, το οποίο επιβαρύνεται με την ευθύνη της μετακόμισης καθώς δεν επιτρέπεται σε εταιρείες μεταφορών να αναλάβουν για λόγους ασφαλείας.

Στο μεταξύ, όλοι προετοιμάζονται για την ορκωμοσία του νέου προέδρου στις 20 Ιανουαρίου. Σημειώνεται πως ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει στο κτίριο Μπλερ το βράδυ πριν από την ορκωμοσία του, στην οποία, όπως ο Τραμπ έχει δηλώσει, δεν θα παρευρεθεί.

Οι φωτό από το Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ