Χάρι – Μέγκαν: Reunion με τη βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά μετά το Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα επανενωθούν δημόσια με τη βασιλική οικογένεια αυτή την άνοιξη για πρώτη φορά από τότε που παραιτήθηκαν από τους τίτλους τους, από το περιβόητο MEGXIT, όπως αναφέρει η NY POST. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να παρακολουθήσουν το Trooping of the Color, την ετήσια παρέλαση γενεθλίων της Βασίλισσας, στις 12 Ιουνίου στο Λονδίνο, ανέφεραν οι Sunday Times. Η στρατιωτική παρέλαση, που θα σηματοδοτήσει τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας, θα είναι επίσης η πρώτη εθνική γιορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή της πανδημίας. Η Βασίλισσα εμφανίστηκε πέρυσι χωρίς την οικογένειά της στην εκδήλωση, η οποία μειώθηκε και μετακινήθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Κάστρο του Windsor λόγω του lockdown.

«Το τρέχον σχέδιο είναι η παρέλαση των γενεθλίων της Βασίλισσας να προχωρήσει κανονικά στο Λονδίνο, με την αποδοχή ότι μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί ή να μειωθεί ανάλογα με τις οδηγίες που θα ισχύουν εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ένας βασιλικός βοηθός. «Αλλά η φιλοδοξία και η απόλυτη επιθυμία είναι να το κάνουμε πραγματικότητα όπως το έχουμε συνηθίσει».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν στο Westminster Abbey Commonwealth στις 9 Μαρτίου, αφού έκαναν τη συμφωνία τους για το «Megxit». Οι Sussexes μετεγκαταστάθηκαν από τότε στο Montecito της Καλιφόρνια, με τον γιο τους Archie.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ