Ανακάλυψαν ότι είναι αδελφές μέσω Facebook – Εντόπισαν τον πατέρα τους έπειτα από 24 χρόνια – ΦΩΤΟ

Εγκαίρως για τα Χριστούγεννα δύο γυναίκες που ανακάλυψαν ότι είναι αδελφές μέσω Facebook, εντόπισαν τον πατέρα τους έπειτα από 24 χρόνια. Η 33χρονη Λίζα Μακλίν από το Νότιγχαμ και η 24χρονη Ρεμπέκα Πάρτον από το Ντόνκαστερ του Νότιου Γιορκς εντόπισαν η μία την άλλη μέσω των social media κατά τύχη ενώ και οι δύο αναζητούσαν τον πατέρα τους, Ντέιβιντ Ριγκς, πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι δύο άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες πέρασαν δεκαετίες αναζητώντας στο Διαδίκτυο τον πατέρα τους προτού ανακαλύψουν τελικά ότι αυτές είναι αδελφές, το 2016, σε μία αδιανόητη σύμπτωση. Από το 2016 και μετά που συναντήθηκαν τυχαία και κατάλαβαν ότι είναι αδελφές προσπαθούν να ισχυροποιήσουν τον αδελφικό τους δεσμό. Κι ενώ αυτές βρήκε η μία την άλλη, εδώ και τέσσερα χρόνια συνέχισαν τον αγώνα τους για να βρουν και τον πατέρα τους. Η αναζήτησή τους ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η Λίζα έλαβε αίτημα φιλίας από τον Ντέιβιντ που είχε δει τη διαδικτυακή έκκλησή τους.

Καθώς άρχισαν να συζητούν η Λίζα αντιλήφθηκε ότι αυτός ήταν πράγματι ο πατέρας τους καθώς ο Ντέιβιντ αναγνώριζε τα πρόσωπα στις οικογενειακές φωτογραφίες της. Την Κυριακή ο Ντέιβιντ Ριγκς, 53 ετών από το Μπλάκπουλ, ταξίδεψε για να συναντήσει τις κόρες του για πρώτη φορά στα 24 χρόνια. Η συγκινητική συνάντηση έγινε στο σπίτι της Λίζα όπου ο Ντέιβιντ γνώρισε και τα εγγόνια του. Τώρα σχεδιάζουν να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και έχουν το Facebook να ευγνωμονούν γι’ αυτήν την οικογενειακή ευτυχία που βιώνουν. Ο Ντέιβιντ είπε ότι αισθάνεται σαν να κέρδισε το λαχείο.

Τόνισε ότι κι εκείνος έψαχνε μάταια μέχρι εκείνη τη στιγμή που είδε τυχαία στο κινητό του δύο κοπέλες να αναζητούν τον πατέρα τους. Παρά το γεγονός ότι δεν τις αναγνώρισε αλλά καθώς αναζητούσε περισσότερα στη δημόσια έκκληση που είχαν αναρτήσει στα social media εντόπισε τη φωτογραφία του και κατάλαβε ότι αυτές ήταν οι κόρες του. Κι έτσι τηλεφώνησε στη Λίζα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ