Φριχτό έγκλημα: Σκότωσε με αγριότητα την ανιψιά του και μετά παρήγγειλε πίτσα – Σεξουαλικό το κίνητρο

Ένας άνδρας κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία της ανιψιάς του, την οποία, αφού παρέσυρε στο δάσος, τη χτύπησε ανελέητα μέχρι θανάτου και μετά έκαψε το πτώμα της. Το κίνητρο ήταν σεξουαλικό, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Σέιν Μάις 30 ετών σκότωσε τη 16χρονη Λουίζ Σμιθ γρονθοκοπώντας τη επανειλημμένα στο πρόσωπο μέχρι που έσπασε το κρανίο της. Την είχε παρασύρει μέσα στο δάσος στο Χάμπσαϊρ και αφού τη δολοφόνησε, έκαψε το νεκρό σώμα της. Επέστρεψε σπίτι του και παρήγγειλε πίτσα λίγες ώρες μετά. Ο Μέις, που εκείνο τον καιρό ήταν άνεργος και επί εννιά ώρες τη μέρα έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στην κονσόλα του X-Box, μετά συνέδραμε και την έρευνα για τον εντοπισμό της αγνοούμενης εφήβου. Η αναφορά για την εξαφάνισή της έγινε στις 8 Μαΐου. Ο κατηγορούμενος παρέμεινε ανέκφραστος όταν αναγγέλθηκε η ενοχή του και το ακροατήριο ζητωκραύγασε.

Είχε πει στη σύζυγό του και τον 17χρονο φίλο της Λουίζ ότι την είχε συνοδεύσει σε πάρκο για να κάνει σκέιτ την προηγούμενη ημέρα αλλά δεν την είχε ξαναδεί από τότε. Το πτώμα της εντοπίστηκε στις 21 Μαΐου ενώ στο σημείο βρέθηκε και το DNA του άνδρα όπως και αίμα της κοπέλας στα αθλητικά του παπούτσια. Αργότερα παραδέχτηκε τον φόνο υποστηρίζοντας ότι τη γρονθοκόπησε όταν έχασε τον έλεγχο αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Έπειτα από μία δίκη που διήρκεσε τρεισήμισι εβδομάδες ο άνδρας κρίθηκε ένοχος από τους ενόρκους που αποφάσισαν μέσα σε μία ώρα για την καταδίκη του.

Ο άνδρας είπε στο δικαστήριο ότι γρονθοκόπησε με μανία τη Λουίζ, η οποία είχε κοινωνικό λειτουργό να την επιτηρεί και λάμβανε θεραπεία για κατάθλιψη, αρκετές φορές στο πρόσωπο μέχρι που άκουσε τα κόκαλα να σπάνε, όταν έχασε την ψυχραιμία του. “Συνέχισα, έχασα τον έλεγχό μου, έκανε έναν ήχο και τότε σταμάτησα” περιέγραψε τη στιγμή του φονικού. Ο Μέις άρχισε να ποθεί σεξουαλικά την ανιψιά του όταν εκείνη ήρθε να ζήσει μαζί με αυτόν και τη σύζυγό του στις 26 Απριλίου, όταν μάλωσε με τη μητέρα της και έφυγε από το σπίτι της που ήταν κοντά. Άρχισε να φλερτάρει την έφηβη που είχε ιστορικό στην κατάθλιψη και τον αυτοτραυματισμό και συχνά περνούσε στιγμές μαζί της να παλεύουν και να τη γαργαλά παίζοντας μαζί της. Σε ένα ιδιόρρυθμο βίντεο στο Snapchat καταγράφεται η στιγμή που ο Μέις είχε το κεφάλι του ανάσα στα πόδια της γαργαλώντας τις πατούσες της. Σύντομα η κοπέλα μετάνιωσε που ζούσε με τον θείο της και έστελνε μηνύματα στους φίλους ότι μισούσε το γεγονός ότι ζούσε εκεί, και τον αποκαλούσε “κακό”.

Δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ