Έντονη λογομαχία Τραμπ με δημοσιογράφο – “Είστε ο πρόεδρος, όχι ο τρελός θείος κάποιου”

Συνέντευξη έδωσε το προηγούμενο βράδυ ο Ντόναλντ Τραμπ στο NBC News και στη Σαβάνα Γκάθρι ενώ την ίδια ώρα ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν έδινε παράλληλα συνέντευξη στο ABC News και τον Τζορτζ Στεφανόπουλο αντί ντιμπέιτ μεταξύ τους. Η συνέντευξη του Τραμπ έμοιαζε με αγώνα μποξ με την Γκάθρι να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις και εκείνος να απαντά εντελώς αόριστα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος τον πίεσε αρκετά και εκείνος έδειχνε να μάχεται να δώσει απαντήσεις για τον κορονοϊό, τους φόρους του αλλά και τις θεωρίες συνωμοσίας που τελευταία λατρεύει να αναδημοσιεύει.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε ρωτώντας τον για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε το τεστ του βγήκε αρνητικό, εκείνος απαντούσε αόριστα. Όσο για το αν έκανε τεστ την ημέρα του ντιμπέιτ με Τζο Μπάιντεν, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έδινε ξεκάθαρη απάντηση. “Δεν θυμάμαι… Έχω γιατρούς που τα κάνουν, μου κάνουν τεστ και φεύγω, δεν τους ρωτάω… Δεν κάνω κάθε μέρα τεστ αλλά κάνω διαρκώς… Ίσως να έκανα ίσως όχι. Όταν είσαι ο πρόεδρος έχεις πολλούς γιατρούς γύρω σου, στο ντιμπέιτ ήμουν σε τέλεια φόρμα και ένα διάστημα μετά το ντιμπέιτ βγήκα θετικός” ήταν η απάντησή του ενώ αμέσως μετά ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι που φορούν μάσκα ως προστατευτικό μέτρο κατά του κορονοϊού κολλούν διαρκώς τον ιό.

Η Γκάθρι ακολούθως αναφέρθηκε στις αναδημοσιεύσεις που κάνει ο πρόεδρος στον λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν την ειδική ομάδα των πεζοναυτών των Navy Seals να εξοντώνουν τον σωσία του Οσάμα μπιν Λάντεν και όχι τον ίδιο τον αρχηγό της Αλ Κάιντα και εγκέφαλο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου. “Ας ασχοληθούμε σε όλο το σόου” είπε ο Τραμπ με την Γκάθρι να ανταπαντά: “Δεν είστε ο τρελός θείος κάποιου να αναδημοσιεύετε ό,τι νάναι, είστε ο πρόεδρος”. Μετά το τέλος της συνέντευξης το επιτελείο του Τραμπ έδειχνε ικανοποιημένο λέγοντας ότι ο πρόεδρος την κατατρόπωσε διαχειριζόμενος δεξιοτεχνικά τις επιθέσεις της. Πάντως στη διάρκεια της συνέντευξης φάνηκε να παραδέχεται περισσότερα από 400 εκατ. δολ. σε πιστωτές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ