Ο εγγονός του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty βρέθηκε νεκρός – Η “κατάρα” της οικογένειας

Ο 52χρονος John Gilbert Getty, εγγονός και κληρονόμος του πάμπλουτου, J.Paul Getty, πέθανε. Ο κληρονόμος του μεγιστάνα βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, την περασμένη Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε η οικογένεια του, και μετέδωσε το People. “Με βαριά καρδιά, ο Gordon Getty σας γνωστοποιεί τον θάνατο του γιου του John Gilbert. Ο John αφήνει πίσω την κόρη του Ivy Getty, την οποία υπεραγαπούσε και τα αδέλφια του Πίτερ και Μπίλι. Ο αδελφός του Άντριου πέθανε πριν από εκείνον, όπως και η μητέρα του Αν έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο. Ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός, που λάτρευε το rock and roll. Θα λείψει σε όλους” δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η κόρη του δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του στον λογαριασμό της στο instagram, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον πατέρα της.

Η λεγόμενη «κατάρα» των Getty ξαναχτύπησε. Η οικογενειακή περιουσία ανέρχεται στα 5 δισ. δολάρια. Το 2014, ο αδελφός του Τζον, Άντριου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 47 ετών. Όλοι θυμούνται την ιστορία του ξαδέλφου του Τζον, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής το 1973 ως έφηβος. Ο J. Paul Getty III, πέθανε σε ηλικία 54 ετών από εγκεφαλικό πριν από εννέα χρόνια.

Οι εγκληματίες ζήτησαν λύτρα 14 εκατομμυρίων δολαρίων και απείλησαν να κόψουν το δάχτυλο του νεαρού, αλλά ο Getty τους είπε: «Έχω 14 άλλα εγγόνια, αν πληρώσω τώρα μια δεκάρα, τότε θα έχω 14 απαχθέντα εγγόνια».

Ο εγγονός του απελευθερώθηκε τελικά μετά την παράδοση 4 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού όμως πριν οι απαγωγείς του είχαν κόψει το αυτί και το είχαν στείλει σε μια ιταλική εφημερίδα. Άλλη μια τραγωδία ήταν ο θάνατος του νεότερου γιου του μεγιστάνα, Timothy Ware Getty, από όγκο στον εγκέφαλο σε ηλικία 12 ετών (1958). Η μητέρα του έγραψε σε μια αυτοβιογραφία ότι ο μεγιστάνας της “έβγαλε το λάδι” για τα υπερβολικά έξοδα για τη νοσηλεία του παιδιού, καθώς ο όγκος εμφανίστηκε όταν ήταν έξι ετών. Το ζευγάρι μετά τον θάνατο του παιδιού πήρε διαζύγιο. Η Teddy πέθανε το 2017 σε ηλικία 103 ετών.

Άλλος ένας γιος του μεγιστάνα, ο Τζόρτζ, πέθανε το 1973. Η Talitha Pol, μια ηθοποιός που παντρεύτηκε με τον J. Paul Getty Jr το 1966, πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ηρωίνης το 1971.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ