Νεκρός εγγονός δισεκατομμυριούχου

Ο εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil Ζαν Πολ Γκετί βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, γράφει η εφημερίδα Los Angeles Times.

Την είδηση του θανάτου του 47χρονου Αντριου Γκετί επιβεβαίωσαν οι γονείς του, Αν και Γκόρντον, σε ανακοίνωσή τους στην οποία η οικογένεια ζητεί σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σε “αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή” και αναφέρει ότι περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν αργότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του Αντριου Γκετί έπειτα από το τηλεφώνημα μιας γυναίκας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του Γκετί και διεξάγει έρευνα.

Ο Αντριου Γκετί, κληρονόμος του βιομήχανου Ζαν Πολ Γκετί, ήταν ένας από τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Η ιστοσελίδα TMZ.com με ειδήσεις από το χώρο των διασημοτήτων, ανέφερε νωρίτερα ότι ο Γκετί βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του στο Χόλιγουντ Χιλς κάτω από ύποπτες συνθήκες και ότι μια πρώην φίλη του κρατείται ως πιθανή μάρτυρας ή ύποπτη.

Η εφημερίδα Los Angeles Times γράφει ότι ο Γκετί είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μιας γυναίκας δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Ο παππούς του Αντριου, ο Ζαν Πολ Γκετί, συγχώνευσε αρκετές μικρότερες πετρελαϊκές εταιρίες στη Getty Oil τη δεκαετία του 1960. Κάποια εποχή ο αμερικανός βιομήχανος ήταν ένας από τους πλουσιότερους πολίτες στις ΗΠΑ. Ηταν επίσης δεινός συλλέκτης έργων τέχνης ο οποίος και ίδρυσε το ταμείο που χρηματοδοτεί το Μουσείο J. Paul Getty και αρκετά ακόμη ιδρύματα.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ